Kültür gezilerine devam

Güncelleme Tarihi:

Kültür gezilerine devam
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2017 11:09

Ankara'da, Keçiören Belediyesi vatandaşlara Anadolu'yu gezdirip, kültür dünyalarını zenginleştirmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Ankara'da, Keçiören Belediyesi vatandaşlara Anadolu'yu gezdirip, kültür dünyalarını zenginleştirmeye devam ediyor. 24 Nisan'da başlayıp 15 Ağustos'ta sona eren Konya gezilerine 34 araçla 1.550 kişi katıldı. 10 Mayıs'ta başlayan Çanakkale gezileri ise 27 Ekim'e kadar devam edecek. Çanakkale gezilerine yaklaşık 3.000 kişinin katılması planlanıyor.

ÇANAKKALE'DE  ŞÜHEDAYA MİNNET

5 yıldır düzenlenen gezide ziyaretçiler rehber eşliğinde Çanakkale Şehitliğini, Truva Atını, Tarihe Saygı Anıtını, Seddülbahir'i, müzeleri, Kilitbahir'i gezme imkanı yakalıyorlar. Günü birlik olan gezide ziyaretçiler, Konya'nın da tarihi yerlerini ziyaret ederek Hz. Mevlana'nın yaşadığı topraklarda manevi dünyalarını zenginleştiriyorlar.
Çanakkale'ye gitmek için yola çıkan Keçiörenli vatandaşlar  Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın yaptığı böylesine güzel ve anlamlı programların kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, “Ecdadımızın destan yazdığı ve birçok şehit verdiğimiz Çanakkale'yi görecek olmak bizleri heyecanlandırıyor. Şehitliğe giderek şehitlerimize dua etme fırsatı buluyoruz. Allah Ak Başkanımızdan razı olsun" görüşünü dile getirdiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!