Kucaktaki bebeğe FB kart

Güncelleme Tarihi:

Kucaktaki bebeğe FB kart
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2011 00:00

Aykut Kocaman ve Ali Koç’un yaptığı “Takımınıza sahip çıkın” çağrısı üzerine taraftarlar kenetlendi ve beş günde 43 bin Fener Kart satıldı. Toplam rakam 261 bine ulaştı.

Haberin Devamı

ŞİKE soruşturması nedeniyle zor günler geçiren Fenerbahçe’de önce teknik direktör Aykut Kocaman’ın, ardından da asbaşkan Ali Koç’un taraftarlara yaptığı “Takımınıza sahip çıkın” çağrısı Fenerbahçe taraftarlarını harekete geçirdi. Kulübe ve Feneriumlara akın eden Fenerbahçeliler, Fener Kart alabilmek için birbirleriyle yarıştı. Kucağında bebeğiyle gelen de vardı, henüz doğmamış yavrusuna kart almak isteyen de... Feneriumlarda kuyruklar oluşurken Fenerkart çalışanları evlerine gidemez oldular.

80 kişilik gönüllü kadro

Yaşanan bu yoğunluk nedeniyle Fenerbahçe Kart satış elemanları ilk 26 saat boyunca tek bir ekip halinde neredeyse hiç uyumadan çalıştı. Yaklaşık 21 kişilik bir profesyonel ekiple çalışan Fenerkart’ın yaklaşık 80 kişilik de gönüllüler ordusu bulunuyor. Gönüllüler de bu dönemde kulübe destek vermek amacıyla kart satışı yapıyor.

En az 35 milyon olacak

Haberin Devamı

Fenerbahçe taraftar kart eğer Aziz Yıldırım’ın hayal ettiği gibi 1 milyon rakamına ulaşırsa kulübün kasasına en az 35 milyon TL para girecek. Normal kart 35 TL’den satılırken, Gold kart 150 TL’ye, Platinium Kart ise 300 TL’ye satılıyor. Yapılan birlik çağrısının ardından 5. günde kulübün kasasına giren toplam gelir yaklaşık olarak 2.5 milyon TL’ye yaklaştı. Beş günde 43 bin kart satan sarı lacivertliler, toplamda 261 bin rakamına ulaştı.

Fenerbahçe için birleştiler

Diğer taraftan F.Bahçe taraftarı ünlüler, kulübe maddi destek sağlamak amacıyla düzenledikleri kampanyalara her gün bir yenisini ekliyor. Saracoğlu Stadı’ndaki locasının gelecek 2 yıllık ücreti olan 240 bin Euro’yu peşin ödeyen Acun Ilıcalı, pazar gecesi de Show TV’de bir yardım programı yapacak. Ilıcalı’ya bu programda şovmen Cem Yılmaz da eşlik edecek. İkili, canlı yayınlanacak programda Fenerbahçe için para toplayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!