KTÜ Medya Ödülleri sahiplerini buluyor

Güncelleme Tarihi:

KTÜ Medya Ödülleri sahiplerini buluyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2017 13:58

KTÜ Medya Ödülleri sahiplerini buluyor

Haberin Devamı

OSMAN ŞİŞKO/TRABZON,(DHA) KARADENİZ Teknik Üniversitesi (KTÜ) İşletme ve Ekonomi Kulübü KTÜ Medya Ödül Gecesi’nin 8.’ncisi, 23 Şubat Perşembe günü saat 18.00’de Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

KTÜ İşletme ve Ekonomi Kulübü, organizasyon hakkında basına bilgi verdi. Kulüp adına açıklama yapan İrem Dilek, “Her yıl olduğu gibi bu yılda kulübümüzün istikrarı bizlere ayrı bir haz veriyor. KTÜ’nün yüz akı kulübümüzün geleneksel hale getirdiği ödül gecesi organizasyonu bu yıl da adından çokça söz ettirecek. Amacımız, Karadeniz’in incisi, Türkiye’nin çimentosu Trabzon ile üniversite arasında köprü kurmak ve üniversite öğrencileri ile şehri bir bütün haline getirmektir. 60 bin öğrencinin eğitim gördüğü KTÜ’nün adını sadece bölgede değil, Türkiye’ye ve tüm dünyaya duyurarak marka şehir olan Trabzon’un en önemli markalarından biri olan KTÜ’nün tanıtımına katkı sağlamak istiyoruz” dedi.

Kulüp yönetim üyesi Serdar Obalı’da, “243 bin 895 bin kişinin internet ortamında anketlere verdikleri cevaplarla en’leri belirledik. Bu yıl da her zaman olduğu gibi rekor bir katılım gösterildi. Bu rakamlara ulaşmamız öncelikle kulübümüz, sonrasında KTÜ ve Trabzon için çok sevindirici. Geçmiş yıllarda Erdal Özyağcılar, Demet Akbağ, Cengiz Bozkurt, Kadir İnanır, Alişan, Erkan Petekkaya, Alper Kul, Aylin Kontente, Aydilge, Hande Erçel, Berk Atan, Güliz Ayla, Buray, Toygar Işıklı, Pera gibi ünlülerin ağırlandığı gecede, bu yılda yılın en beğenilen sanatçısı, en beğenilen oyuncusu ve unutulmazlar gibi 36 farklı kategoride ödül verilecek. Ödül gecemizin sunuculuğunu herkesçe tanınan ve sevilen oyuncu ve sunucu Ümit İbrahim Kantarcılar gerçekleştirecek. Gecede Feridun Düzağaç, İmera, Cem Öğretir ve çok daha fazla ünlüye ödülleri verilecek. Muhteşem bir gece olacak” diye konuştu
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!