Kralların gecesi: 2-0

Güncelleme Tarihi:

Kralların gecesi: 2-0
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

Cimbom, Bursa deplasmanında üç puanı iki golle aldı

G.Saray, ligin erteleme maçında golcüleri Serkan ve Jardel ile sonuca gitti, liderlik koltuğuna oturdu. İlk yarıda Süleyman, ikinci yarıda da Serkan'ın birer şutu direkte patladı.

Sarı kırmızılı takımda Hagi maestro görevini kusursuz yaptı, attığı 2 pasla iki gol kaydettirdi. Serkan, G.Saray forması altında ilk golünü attı. Bursa evinde vasatı geçemedi.

G.Saray’da Marcio şoku

G.SARAY'ın hafta içindeki idmanlarında Lucescu'nun sürekli ilk 11'de denediği Brezilyalı futbolcu dünkü maçın kadrosuna alınmadı. Marcio'yu kadroya almayan Lucescu, Serkan'ı Jardel'in yanında görevlendirdi. Marcio, bu konuda yorum yapmayarak moralinin bozuk olduğunu söyledi.

Bursa’da sıkı önlem

MAÇTA olay çıkmaması için emniyet güçleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Bursa'da ilk kez 4000 polis memuru bir maçta görev alırken, dün saat 10.00'dan itibaren kente giriş yolları tutularak, G.Saray taraftarları sıkı aramadan geçirildi. Stat çevresinde alkollü içecek satışı yasaklandı. Karaborsa bilet satan 3 kişi gözaltına alındı.

Lucescu'dan Bülent'e uyarı

GALATASARAY Teknik Direktörü Lucescu, maç boyunca yerinde duramadı. Sürekli defans oyuncularını uyaran Lucescu sık sık saha kenarına gelince yardımcı ve 4. hakem tarafından uyarıldı. İkinci yarıda Bülent her pozisyonda hakeme itiraz edince Lucescu bu futbolcuyu kenara çağırıp susmasını istedi.

Şöhretlerde Bursaspor

KARŞILAŞMA öncesi Vakıfköy Sosyal Tesisleri'nde oynanan Bursaspor ve Galatasaray ‘‘Şöhretler Maçı’’nı, yeşil-beyazlı takım, 1-0 kazandı. Ümitler Ligi maçında da Bursaspor ile Galatasaray 1-1 berabere kaldı.

G.SARAY, Avrupa'dan sonra da ligde de yoluna emin adımlarla ilerliyor. Sarı kırmızılı takım Süper Kupa maçı sebebiyle ertelenen lig maçında 2 kralı, Serkan ve Jardel'in golleriyle 3 puanı aldı, liderlik koltuğuna oturdu. Cimbom bu galibiyitle cumartesi günü oynayacağı Samsunspor maçı öncesi moral kazandı.

DAKİKA: G.Saray atağında Bülent'in yaklaşık 30 metreden sert vuruşunda top yandan auta gitti.

DAKİKA: Hagi Bursaspor ceza sahası dışından sert bir şut attı. Meşin yuvarlak yağ ağlarda kaldı.

DAKİKA: Jardel'in sağ kanattan nefis ortasında golcü Serkan müsait durumda topa dokunamayınca Galatasaray'ı golden etti.

DAKİKA: Okan'ın hatalı pasından yararlanan Bursasporlu Okan ceza yayı üzerinden sert vurdu. Top az farkla yandan auta gitti.

DAKİKA: Hagi'nin ortasında Jardel topu kafayla Okan'a indirdi. bu futbolcunun altıpas çizgisi üzerinden vuruşunda top üstten auta gitti.

DAKİKA 38: Galatasaray öne geçti. Hagi'nin sağdan yerden ceza alanına gönderdiği top defanstan sekti. Topu kontrol eden Serkan kaleci ile karşı karşıya pozisyonda yerden vuruşla meşin yuvarlağı ağlara yollad: 0-1.

DAKİKA: Ani gelişen Bursa atağında Süleyman'ın ceza sahası dışından sert vuruşunda top yan direkten döndü.

DAKİKA: Fatih'in sağdan ortasında Jardel nefis kafa vurdu. Top az farkla auta çıktı. İlk yarı Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

DAKİKA: Bursaspor ceza alanındaki karambolde Serkan'ın yerden sert vuruşunda top yan direkten döndü.

DAKİKA 62: Hagi soldan ortaladı, dört oyuncu topu seyretti, Jardel, uçarak topu kafayla filelere gönderdi: 2-0.

DAKİKA: Hagi'nin sağdan kullandığı atışta, topa iyi yükselen Jardel'in kafa vuruşu üsten auta gitti. Maç bu skorla sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!