Koruncuk köy için yarıştılar

Güncelleme Tarihi:

Koruncuk köy için yarıştılar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2016 14:14

Koruncuk köy için yarıştılar

Haberin Devamı

ALAÇATI'da düzenlenen ve iki gün süren 1'nci Koruncuk Sörf Festivali'nden elde edilecek gelir Türkiye'nin ikinci çocuk köyü olacak olan Koruncukköy Urla'nın yapımı için aktarılacak.

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk Vakfı), tarafından Urla'da yapımı devam eden çocuk köyü yararına düzenlenen 1'nci Koruncuk Sörf Festivali 104 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Milli sörfçü Çağla Kubat'ın festival alanını ücretsiz açtığı ve kendisinin de katıldığı festivalde önemli isimler 8 kategoride yarıştı. Çocuk sörfçülerin yanısıra masterların da katıldığı festivalden elde edilen gelir Türkiye'nin ikinci çocuk köyü olacak olan Koruncukköy Urla'nın yapımı için aktarılacak. Festivale Çeşme Kaymakamı Mustafa Erkayıran, oyuncu Özgür Ozan, Saba Tümer ve Tan Sağtürk'te katıldı.

Koruncukköy Urla için çok faydalı bir etkinliğe imza attıklarını belirten Koruncuk Vakfı İzmir Başkanı Işıl Nişli, Urla'ya Türkiye'nin 2'nci çocuk köyünü kurduklarını söyledi. Nişli, “Kasım'da inşaat bitiyor. Sörf festivali ile Koruncukköy Urla'yı daha da çok tanıttığımızı düşünüyorum. Ünlü isimlerin katılımıyla daha da amacına ulaştı. Sporcu olan çocuklar, dezavantajlı çocuklar için yarıştı. Bir taraftan çocuklarımız yarışmayı öğrendi diğer yandan korunmaya muhtaç olan zor yaşıtlarına destek oldu. Festivalden elde edilecek geliri Koruncukköy Urla'ya aktaracağız. Bu festivaldeki ana hedef Koruncukköy Urla'ya destek sağlamak." dedi. Çağla Kubat ise sörfün dünya çapında bir spor olduğunu ve dünyanın çeşitli yerlerinden sporcuların buraya sörf yapmak için geldiklerini söyledi. yor. Kubat, bu festivalde de Koruncukköy Urla için yarıştık. Benim umudum bu yapılacak köydeki çocuklarında bu spora merak salıp buraya gelerek sörf yapmalarıdır. Bunu için elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi. 13 yaş altı kızlarda Alyena Mey Yalçın, erkeklerde Ali Günem, 15 yaş altı kızlarda İpek Kaçan, erkeklerde Berke Özay, 17 yaşaltı kızlarda Aylin Özay, erkeklerde Ali Maga birincilik kupalarını aldı. Ünlü isimlerin katıldığı Masterlar kategorisinde 30 yaşüstü erkeklerde Ekin bilem, kadınlarda Çağla Kubat kupayı kaldırırken, Cassandra Sarper ise Koruncuk Centilmenlik birincisi oldu.

Mehmet KURT, İZMİR, DHA

Fotoğraf Parametresi:KoruncukCKubat

01) Ali, Mustafa, Rüyan, Akın Erkayıran

02) Alp, Haluk, Ali, Banu Maga

03) Ayşe Sarper, Cassandra Sarper, Mete Sarper

04) Barış Kaşka, Şebnem Dikmen

05) Berrin Akar Rasuli

06) Burak-Oya Ağca, Can Ağca

07) Can-Işınsu Kestelli

08-09) Çağla Kubat

10) Dilara Sürgü, Işınsu Kestelli

11) Ödül alanlar ve verenler

12) Eda Tümer, Saba Tümer

13) Emel Yılmaz, Melis Tarakçıoğlu

14) Evrim Seymen, Betül Aksoy

15) Gaye Berköz Ada Berköz

16) Gizem Kılıç

17) İlknur İçingir, Müge Bolat

18) Işıl Nişli,Faruk Nişli

19) Korcan Karar

20) Melis Azikri, Emre Azikri

21) Mert-Alena Sarıgül, Alena, Aras Sarıgül

22) Müjde Çolakoğlu, Ayşe Özgener

23) Nalan Erkarakaş, Nilgün Yaşar

24) Oya Ağca

25) Özgür Ozan, Derin Ozan

26) Pelin Şengün, Gaye Berköz

27) Rana Özkan, Selin Önder

28) Saadet-Levent Erkan

29) Saba Tümer, Eda Tümer

30)Tan-Alona Sağtürk, Teo, Ada Sağtürk

31) Tuğcan Girgin, Berrin Çelik

32) Yağız Özkan, Kağan-Ayşen Özkan

33) Zeliha-Muharrem Toprak'



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!