Korkuteli'de Öğrenme Şenlikleri

Güncelleme Tarihi:

Korkutelide Öğrenme Şenlikleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2017 16:55

Korkuteli'de Öğrenme Şenlikleri

Haberin Devamı

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde Öğrenme Şenlikleri yapıldı.
Korkuteli Sevim- Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 'Öğrenme Şenlikleri' düzenlendi. 'Eğitimde öğrenme' temasının işlendiği ve bitmeye yüz tutmuş mesleklerin de yer aldığı şenliklere Halk Eğitim Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Antalya Büyükşehir Belediyesi ASMEK stant açarak katıldı.
Sevim- Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi binasında gerçekleşen şenliklerde kurslardaki çalışmalar, boyama etkinliği, kilim dokuma sanatı, şeker ve tansiyon ölçümleriyle kamu kurum ve kuruluşları tarafından çeşitli tanıtımlar yapıldı.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Öznur Taşkan, "Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından 2013 yılında başlatılan şenlikler, il ve ilçelerde hayat boyu öğrenmenin devam ettiğinin ve bununla ilgili eserlerin sergilenmesinin ve yeni öğrenmelerin nasıl gerçekleştiğini anlatmak üzere tertip edilmiş şenliklerdir. İlçemizde de geçen yıl yaptık. Bu sene yine kurum ve kuruluşlarımızın katılımıyla güzel bir öğrenme şenliği gerçekleştirdik. Katılan kurumlar, kendi kurumlarıyla ilgili tanıtıcı bilgileri paylaştı. Şenlik çok güzel oldu" dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!