Korkuteli Belediyespor yemekte buluştu

Güncelleme Tarihi:

Korkuteli Belediyespor yemekte buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2016 17:23

Korkuteli Belediyespor yemekte buluştu

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Süper Amatör Lig'de mücadele eden Korkuteli Belediyespor camiası, birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi.
Korkuteli Belediyespor'un birlik ve beraberlik yemeği Antalya Adonis Otel'de gerçekleştirildi. Geceye, Belediye Başkanı Hasan Gökce, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ufuk Arabacı, Jandarma Komutanı Mutluay Oskay, Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli, Ak Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Mehmet Küçükkavukcu, Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Bulut, işadamı Hamdi Sarıca, Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Mehmet Özgür, işadamları, sporcular ve davetliler katıldı.
Korkuteli Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Kolan, farklı branşlarda faaliyet gösteren bir kulüp olduklarını belirtirken, "Bu branşlarda Avrupa şampiyonları çıkardık. Her branşta başarıyı yakaladık. Futbolda şu an Süper Amatör Lig'de yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz Bölgesel Amatör Lig. Bunu başaracağız. Hedefimiz sportif başarı ama amacımız gençlerimizi spora teşvik etmek. Bir gencimizi kahve köşesinden kurtarsak bu bizim için en büyük başarı. Yönetim olarak bizden önceki dönemde düştüğümüz aciz duruma düşmemek için elimizden geleni yapmaktayız" dedi.
Fasıl eşliğinde gerçekleşen birlik ve beraberlik yemeği sonunda açık arttırmayla Korkuteli Belediyespor forması satışa çıktı. Açık arttırmayı 15 bin lirayla güreş ağası, işadamı Hamdi Sarıca kazandı.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!