Körfez'de tarihi gün

Güncelleme Tarihi:

Körfezde tarihi gün
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 1997 00:00

Haberin Devamı

Kocaelispor, Kupa Galipleri’ndeki ilk maçında Romanya'nın National Bükreş takımı önünde fark arıyor. İsmetpaşa Stadı'ndaki karşılaşma saat 20.30'da başlayacak...

Avrupa Kupa Galipleri Kupası'ndaki temsilcimiz Kocaelispor, birinci tur ilk maçında Romanya'nın National Bükreş takımını ağırlıyor. İzmit İsmetpaşa Stadı'ndaki maç saat 20.30'da başlayacak ve TGRT'den naklen yayınlanacak. Mücadeleyi Danimarka Federasyonu'ndan Larsen Claus Bo, Knutsen Henning ve Hansen Ole yönetecek.

Karşılaşmanın bilet fiyatları açık tribün 250, kapalı maraton 500, numaralı B 3 milyon, numaralı A onur koltuğu ise 5 milyon lira olara belirlendi. Kocaelispor'da sakatlıkları geçen Mirkoviç'in ilk 11'de, Dobrowski'nin de ikinci yarıda oyuna girmesi bekleniyor. Cezalı Osman ile sakat olan Toprak takımlarındaki yerlerini alamayacak.

Takımına iki günden beri kapalı kapılar ardında taktik çalışması yaptıran Teknik Direktör Holger Osieck, gol yemeden alacakları 2 farklı galibiyetin kendilerine turu getirebileceğini belirterek, ‘‘Rakibimizin özelliklerini çok iyi biliyoruz. Hedefimiz önce galibiyet, sonra da fark. Takımım bunu başaracak güçte’’ dedi.

KOCAELİSPOR’UN MUHTEMEL KADROSU

Stingaciu, Turan, Mirkoviç, Taşkın-Mert, Soner, Moshoeu, Zeki, Nuri, Faruk, Mustafa.

NATİONAL BÜKREŞ’İN MUHTEMEL KADROSU

Sburlea, Cıubotarıu, Necula, Crıstıan, D. Ioan, Pıgulea, Petre, Carabas, Ganea, Albeanu, Nıcolescu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!