Körfez ‘Kurtar’ dedi

Güncelleme Tarihi:

Körfez ‘Kurtar’ dedi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 1998 00:00

Haberin Devamı

Kocaelispor teknik direktör sorununu eski çalıştırıcısı Güvenç Kurtar'ı yeniden takımın başına getirerek çözdü. Başkan Sefa Sirmen, ‘‘Kurtar'la gelecek sezon şampiyonluğa oynayacağımıza inanıyorum’’ dedi...

Kocaelispor, teknik direktör sorununu takımı daha önce de çalıştıran Güvenç Kurtar ile çözdü. Kulüp Başkanı Sefa Sirmen, düzenlediği basın toplantısında Kurtar'ın takımının başına getirildiğini açıkladı ve ‘‘Onunla gelecek yıl şampiyonluğa oynayacağımıza inanıyorum’’ dedi.

Holger Osieck'in Almanya'ya dönmesi nedeniyle önceki gece toplanan Yönetim Kurulu, Sirmen'e tam yetki verdi. Takımı çalıştırması için Sakıp Özberk, Şenol Güneş, Yılmaz Vural ve Rasim Kara ile menajer olarak Rıdvan Dilmen'in adının gündeme geldiği Körfez'de, Sirmen dün Kurtar ile görüştü ve anlaşma sağladı. Zeytinburnuspor'u bıraktıktan sonra İzmit'e dönen Kurtar ile birlikte daha sonra bir basın toplantısı düzenleyen Sirmen şunları söyledi:

‘‘Güvenç Kurtar, hem bizim çocuğumuz, hem de bu takımda uzun yıllar futbol oynadığı gibi onunla 1.Lig'e çıkıp, şampiyonluk mücadelesi vermiştik. İlk yılımızda da tarihimizde ilk kez UEFA Kupası'na katılmıştık. Kurtar, o tarihlerde antrenman sahamız bile olmamasına rağmen özveriyle çalışmıştı. Şimdi daha da olgunlaştı. Kocaelispor'un onunla önümüzdeki sezon yine şampiyonluğa oynayacağımıza inanıyorum. Bu nedenle bir çok isim arasından antrenör olarak kendisini tercih ettik.’’

Kocaeli ile 1 yıllık sözleşme imzayan Kurtar'ın yardımcılığına ise PAF takımını çalıştıran Orhan Şerit getirildi. Yeşil siyahlı takımının şampiyonluğa oynayan ekipler arasına gireceğini belirten Kurtar, ‘‘Yönetimin ve taraftarlarımızın desteğiyle, Kocaelispor'un yine başarıdan boşarıya koşacağından kimsenin kuşkusu olmasın’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!