Körfez kan ağlıyor

Güncelleme Tarihi:

Körfez kan ağlıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 1997 00:00

Haberin Devamı

Haftalardır Kupa Galipleri Kupası'nda çeyrek finali düşleyen Kocaelispor'un Lokomotif Moskova'ya elenmesi, yeşil siyahlı taraftarlar arasında büyük üzüntü yarattı...

AVRUPA Kupa Galipleri Kupası 2. turunda Lokomotif Moskova'yla İzmit'te golsüz berabere kalarak elenen Kocaelispor'da matem havası yaşanıyor. Yeşil siyahlı futbolcu, yönetici ve taraftarlar maç sonunda büyük üzüntü yaşadılar.

Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte İsmetpaşa Stadı'nın tribünlerine ölüm sessizliği çökerken, turdan emin olan taraftarlar, birbirlerine sarılıp ağladılar. Futbolcular ve yöneticiler, üzgün bir şekilde soyunma odasının yolunu tuttular.

Kocaelispor Kulübü Başkanı Sefa Sirmen, maç bitiminde konuşmakta zorluk çekiyordu. Soğukkanlılığıyla tanınan Sirmen, 'Her şeye rağmen onurlu bir mücadele verdik. Bu tür maçlarda biraz da şansa ihtiyaç var. Şans bir türlü bizden yana olmadı' dedi.

HEDEF YİNE AYNI

Teknik Direktör Holger Osieck ilk yarıda Lokomotif Moskova'nın ataklarını başarıyla karşıladıklarını, ikinci yarıda hücuma daha ağırlık verip rakibi bunalttıklarını belirterek, 'Gol için her türlü rizikoyu göze aldık. Bir türlü golü atamadık. Hepimiz çok üzgünüz. Şimdi lige döndük. Bu sezon da Türkiye Kupası'nı müzemize götürmek istiyoruz'' dedi.

Öte yandan Kocaelisporlu futbolcular, dün saat 16.00'ya kadar dinlendikten sonra tesislerde Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdüler.

KADER ADAMI Eğer Mustafa 78. dakikada yakaladığı gollük pozisyonu değerlendirebilseydi, Kocaelispor çeyrek final vizesini alacaktı. Bu fırsattan yararlanamayan genç futbolcu oldukça üzgün olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!