Koraç'ta tam isabet

Güncelleme Tarihi:

Koraçta tam isabet
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 1998 00:00

Haberin Devamı

Galatasaray, Beşiktaş ve Darüşşafaka, güçlü rakiplerini saf dışı bırakıp, Avrupa'nın ilk 16 takımı arasına adlarını yazdırmayı başardı.

Fire vermedik

Basketbol Koraç Kupası'nda takımlarımız fırtına gibi. Önceki akşam oynanan 2. tur rövanş maçlarında G.Saray, Litvanya'nın Alita takımını 74-67, Darüşşafaka da aynı ülkenin temsilcisi Neptunas'ı 94-83'lük skorla devirip kupada saf dışı bırakırken, Beşiktaş sahasında İspanya'nın F.Valladolid takımına 81-80 yenilmesine rağmen ilk maçta elde ettiği galibiyetin verdiği avantajla 3. tura adını yazdırdı.

En zorlusu Daçka'nın

Temsilcilerimizin bir üst turdaki rakipleri de belli oldu. G.Saray Belçika'nın Sunair, Darüşşafaka İspanya'nın Barcelona ve Beşiktaş ise Bosna Hersek'in HKK Brontnjo takımı ile eşleşti. G.Saray ve Beşiktaş ilk maçlarını 13 Ocak'ta İstanbul'da, D.Şafaka ise deplasmanda yapacak. Rövanşlar ise 20 Ocak'ta. Öte yandan G.Saray ve Beşiktaş eğer bu turu geçerse birbirleriyle eşleşecekler.

Koraç'ta 3. tur eşleşmeleri

Radniçki (Yugoslavya.)-Panionis (Yunanistan), G.SARAY-Sunair (Belçika), Dijon (Fransa)- Apollon Patras (Yunanistan), BEŞİKTAŞ-HKK Brontnjo Citluk (Bosna Hersek), D.G.Siena (İtalya)-Siauliai (Litvanya), Estudiantes (İspanya)-P.S.Slaska (Polonya), DARÜŞŞAFAKA-Barcelona (İspanya), A.Roma (İtalya)-Arsenal Tula (Rusya)



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!