Kör döğüşü

Güncelleme Tarihi:

Kör döğüşü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 1998 00:00

Orhan KAYNAR
Haberin Devamı

Benim şahsen kafam basmadı. Trabzonspor gibi bir takım nasıl rakip oyuncuya pres koyamaz. Nitekim, bunun zararını o kadar çok çekti ki, son haftaların formsuz takımı Fenerbahçe, Trabzonspor'un üzerine adeta parkta gezer gibi geldi.

Rada tek başına

Trabzonspor'da ayakta kalan tek adam Rada'ydı. Önce Tayfun'un golü, ondan sonra da Vugrinec'in hayati eşitlik golü geldi. İyi de, şampiyonluğa oynayan bir Trabzonspor'un kendi sahasına kilitlenmesi, ondan sonra da rakip takıma olağanüstü fırsat tanıması akıl alacak gibi değildi.

Hami kesinlikle yalnız oynuyor. Onu takviye edecek kimse yok.

Ama asıl arıza bana göre orta sahada. Trabzonspor'un orta sahası tam bir felaket. Ünal gripti, geçen maç oynamadı. İyi güzel de, saha içerisine bakıyoruz, Ünal dökülüyor. Be Özkan Sümer, artık topu ayağında tutabilen ve istediği yere topu atabilen sanırım Camarauli gibi bir adamın bu maçta oynaması gerekirdi.

Trabzon şanslı

Tamam Trabzonspor bir kupa maçında, İstanbul'da Fenerbahçe'ye boyun eğdi. Ama anlayamadığım olay ne biliyor musunuz, kupa maçı lig maçı gibi değil. Golü bulacaksın arkadaş. Nitekim bir golü buldun. Ama o golü bulana kadar neredeydin. İşte sorum da burada. Ancak bu maç skoruyla Trabzonspor'u kupadan eleyemez. Nasıl mı? Bildiğim Trabzonspor pres yapıp, rakip takımı kendi alanına kilitlerse. Gerisi boş.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!