Konyaaltı'nda yaşlılara beslenme eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Konyaaltında yaşlılara beslenme eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2018 15:55

Konyaaltı'nda yaşlılara beslenme eğitimi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi Yaşlılar Kreşi'nin sakinleri, Konyaaltı Belediyesi Sosyal Hizmetler Merkezi'nde (KOSHİM) 'sağlıklı beslenme' konusunda bilgilendirildi.

Konyaaltı Belediyesi Yaşlılar Kreşi sakinleri, KOSHİM'de görevli diyetisyenler tarafından 'Sağlıklı Beslenme' konusunda bilgilendirildi. Diyetisyenler tarafından bir dizi taramadan geçirilen yaşlı vatandaşlar, düzenlenen eğitim semineriyle sağlıklı beslenmenin de püf noktalarını öğrendi.
Yaşlı vatandaşların beslenme konusunda bilinçli olduklarına dikkati çeken diyetisyen Ezgi Süer, "Günlük hayatlarında beslenme şekillerini dinlediğimiz, yaşlı vatandaşlarımızın kas ve yağ kütlelerinin analizlerini çıkardık. Rahatsızlığı olan vatandaşlarımıza yönelik beslenme düzenleri hazırlayarak, sağlıklı beslenme, şişmanlık, temel besin grupları, günlük almaları gereken kalori miktarı sağlığa zararlı yiyecek ve içecekler hakkında bilgiler verdik"  dedi.
Yaşlılar Kreşi'nde beslenme menülerinin KOSHİM'in uzman diyetisyenleri tarafından hazırlandığını ifade eden Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise Yaşlılar Kreşi sakinlerinin sağlıklarına özen gösterdiklerini söyledi. Başkan Böcek, bu düşünceyle de yaşlı vatandaşları KOSHİM'de görevli diyetisyenlerle buluşturduklarını kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!