Konyaaltı'nda yaşlılar onuruna yemek

Güncelleme Tarihi:

Konyaaltında yaşlılar onuruna yemek
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2016 14:53

Konyaaltı'nda yaşlılar onuruna yemek

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 'Yaşlılar Haftası' dolayısıyla yaşlılar onuruna yemek verdi, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.

Yaşlılar Haftası'nda Konyaaltı Belediyesi, yaşlılar onuruna yemek verdi. Belediyeye ait otobüslerle Mehmet Zeki Balcı Turizm Eğitim Merkezi'ne getirilen huzurevi sakinlerini, belediye görevlileri kapıda karşıladı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek de huzurevi sakinlerini yalnız bırakmadı. Başkan Muhittin Böcek, huzurevi sakini 200 kişiyle tek tek ilgilendi.

Başkan Böcek, "Ne mutlu ki millet olarak, yaşlılarımıza hürmet ve sevgi beslemeyi, onlara hizmet etmeyi, onlarla dayanışma içinde olmayı erdem sayan bir geleneğin mensubuyuz. Bu geleneğin, bu kültürün, bu anlayışın sürdürülmesi, hem aile bağlarımızın, hem toplumsal dokumuzun, hem de geleceğimizin muhafazası bakımından hayati bir önem taşımaktadır. Unutmayalım ki, yaşlı insanlarımız, milletimizin hafızası, tecrübe kaynağıdır. Bütün değerli büyüklerimizin Yaşlılar Haftası'nı kutluyor, kendilerine sağlıklı uzun ömürler diliyorum" dedi.

Hayat Ağacı ve Halil Akyüz Huzurevi sakinleri Hanze Özer ve Mehmet Turunç'un seslendirdiği türküler eşliğinde yemeklerini yiyen misafirler, kimi zaman alkış tutarak kimi zaman da oynayarak şarkılara eşlik etti. Başkan Böcek de huzurevi sakinlerinin bu mutlu anlarına, onlarla birlikte alkış tutarak ortak oldu. Başkan Böcek, gecenin sonunda huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler verdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!