Konyaaltı'nda ramazan denetimleri arttı

Güncelleme Tarihi:

Konyaaltında ramazan denetimleri arttı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2018 13:12

Konyaaltı'nda ramazan denetimleri arttı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayında tüketimi artan gıdalara yönelik üretim ve satışı yapılan fırın ve pastanelere denetimlerini sıklaştırdı.

Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, ramazan ayı dolayısıyla fırınlarda hijyen, ruhsat ve gramaj denetimi yaptı. Denetimlerde gramaj, un ve katkı maddeleri ile çalışanların ve iş yerlerinin temizlik kurallarına uyup uymadıklarının kontrolü de yapıldı.

Vatandaşların gıda ürünlerini daha sağlıklı tüketmeleri için yıl boyunca sürdürdükleri denetimleri ramazan ayında sıklaştırdıklarını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Halkımızın sağlığını önemsiyoruz. Vatandaşlarımızın sağlıklı gıdalar tüketebilmesi için de denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Yaptığımız denetimlerde hijyen, gramaj ve personel temizliği gibi kurallara uymayan fırınlara gerekli uyarılarda ve işlemde bulunduk. Bundan sonraki süreçte de vatandaşlarımızın sağlığını ilgilendiren tüm konularda denetim çalışmalarımız aralıksız devam edecektir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!