Konyaaltı’nda Ramazan Şenlikleri

Güncelleme Tarihi:

Konyaaltı’nda Ramazan Şenlikleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2015 09:50

Konyaaltı Belediyesi “Ramazan Şenlikleri”, Oğuz Aksaç, İzzet Altınmeşe ve Belkıs Akkale konserleriyle devam etti.
Her yıl düzenlediği geleneksel “Ramazan Şenlilkeleri”yle bir birinden değerli sanatçıları Antalya’lılar ile buluşturan Konyaaltı Belediyesi, şenliklerin üçüncü haftasında Oğuz Aksaç, Belkıs Akkale ve İzzet Altınmeşe gibi muhteşem sesleri ağırladı. Uncalı 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı’nda sahne alan Oğuz Aksaç, sevilen şarkılarını konser alanını hınca hınç dolduran Antalyalılar için seslendirdi.
Konser alanında büyük bir ilgiyle karşılanan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, vatandaşların coşkusuna ortak oldu. Sevilen sanatçı Oğuz Aksaç, ‘Ağlatma Gelem’, ‘Ay Akşamlar’, ‘Bahçede Erik Dalı’, ‘Ahu Gözlüm’ gibi bir birinden değerli şarkıları farklı tarzıyla yorumladı. Türk Halk Müziği’nin önemli sanatçılarından Belkıs Akkale ve İzzet Altınmeşe ise yine bir birinden değerli şarkılarıyla Antalyalılara unutulmaz bir gece yaşattı.
‘Seher Yıldızı’, ‘Unutulmuyor’, ‘Emmi’, ‘Türküler Bizi Anlatır’, ‘Yeşil Ördek’ gibi Türküleri seslendiren Belkıs Akkale ve İzzet Altınmeşe, zaman zaman da Antalya yöresine ait türküler söyledi. Kimi vatandaşlar hareketli şarkılar ile halay çekip eğlenirken, kimileri de şarkılara eşlik etmeyi tercih etti. Böcek, sanatçılara çiçek takdim etti. Konserlere vatandaşların büyük bir ilgi gösterdiğini dile getiren Başkan Böcek, birde müjde verdi. Böcek Uncalı Mahallesi’nde yer alan anfi tiyatro alanını büyüterek seyirci kapasitesini 2 bin kişi daha artıracaklarını söyledi.
Konyaaltı Belediyesi Ramazan Şenlikleri, 10 Temmuz Cuma günü Abdullah Polatçı, 11 Temmuz Cumartesi günü ise Muammer Ketencoğlu konserleriyle devam edecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!