Konyaaltı’nda Evcil Hayvanlara Oyun Parkı

Güncelleme Tarihi:

Konyaaltı’nda Evcil Hayvanlara Oyun Parkı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2015 14:49

KONYAALTI BELEDİYESİ, EVCİL HAYVAN PARKI PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİYOR

Geçtiğimiz aylarda Hayvan Barınağı’nda hizmete açılan eğitim parkuru ile sokak köpeklerini rehabilite eden Konyaaltı Belediyesi, şimdide “Evcil Hayvan Parkı” projesini hayata geçiriyor.
Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde hayata geçirilen eğitim parkuru ile sokak hayvanlarını eğiten Konyaaltı Belediyesi, şimdide evcil hayvan sahiplerini mutlu edecek bir çalışmaya imza atıyor. Konyaaltı Belediyesi evcil hayvan sahiplerinin, besledikleri hayvanlar ile keyifli vakit geçirebilmeleri, oyun oynamaları ve onların eğitim süreçlerine katkı sunmak amacıyla “Evcil Hayvan Parkı” projesini hayata geçiriyor.
Gürsu Mahallesi’nde Emek Parkı’nın üçüncü bölümünde yer alan evcil hayvan parkı 587 metrekare büyüklüğünde bir alan üzerine kuruluyor. Parkın içerisinde rampa, tahterevalli, lastik atlama, kemik atlama, tünel, slalom çubukları, kademeli adımlama gibi 7 adet köpek oyun elemanı ile kum havuzu, su ve mama terminalleri bulunacak. Ayrıca evcil hayvan sahiplerinin dinlenmeleri için de oturma alanları yer alacak. Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce projelendirilen park ilk olarak panel çitle çevriliyor.
Bazı insanların sokak hayvanlarına çokta sevecen yaklaşmadığını ve hatta eziyet boyutunda davranışlar gösterdiklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde hayata geçirdikleri eğitim parkuru ile bu durumdaki hayvanları rehabilite ettiklerini söyledi. Şimdide Gürsu Mahallesi’nde “Evcil Hayvan Parkı” projesini hayata geçireceklerini dile getiren Başkan Muhittin Böcek, evcil hayvan sahiplerinin besledikleri hayvanları bu park içersine gönül rahatlıyla bırakabileceklerini ve onların bu keyifli anlarına ortak olabileceklerini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!