Konyaaltı’nda 7’den 70’e Herkes İçin Tenis

Güncelleme Tarihi:

Konyaaltı’nda 7’den 70’e Herkes İçin Tenis
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2015 13:34

KONYAALTI BELEDİYESİ ÜCRETSİZ TENİS KURSUNA BAŞLADI.

Konyaaltı Belediyesi, 7’den 70’e herkesin yararlanabilmesi için ücretsiz tenis kursu düzenliyor.
Konyaaltı Belediyesi, parklarda basketbol sahaları, fitness spor aletleri ve çeşitli oyun gruplarının yanı sıra tenis kortlarına da yer veriyor. Konyaaltı Belediyesi, Bileydi Parkı içersinde yer alan tenis kortunu, profesyonel tenis öğretmeni denetiminde halkın kullanımına sunuyor. Akdeniz Bulvarı üzerinde Bileydi Parkı içerisinde yer alan iki tenis kortu, ‘Tenis Kortları Randevu Sistemi’yle geçtiğimiz yıl vatandaşın kullanımına açılmıştı. Bununla birlikte 7’den 70’e herkesin ücretsiz yararlanabildiği tenis kursu da açan Konyaaltı Belediyesi, yoğun talep üzerine projeye bu yılda devam ediyor.
Tenis oynamak isteyen vatandaşların çoğu zaman oyun sahası bulmakta güçlük çektiğine işaret eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu sorunu ücretsiz tenis kortu ve kursları ile çözdüklerini söyledi. Bileydi Parkı içerisinde yer alan tenis kortları için profesyonel bir öğretmen görevlendirdiklerini dile getiren Başkan Böcek, belediyenin ilgili birimlerinden randevu almış vatandaşların ister görevli tenis öğretmeniyle ister kendi partnerleriyle bu sahalarda saat sınırlaması olmaksızın tenis oynayabildiklerini kaydetti.
Geçtiğimiz yıl başlattıkları randevu sistemi ve ücretsiz tenis kursu projesine vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Başkan Böcek, aynı uygulamaya bu yıl da devam etme kararı aldıklarını söyledi. Tenise ilgi duyan 7’den 70’e herkesin açmış oldukları tenis kurslarına hiçbir ücret ödemeden katılabildiklerini dile getiren Başkan Muhittin Böcek, yaptıkları bu tür projelerle sporun yaşam boyu sürdürebilmesini amaçladıklarını kaydetti.
Konyaaltı Belediyesi’nin bu hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların 245 55 25 no’lu telefonu aramalarının yeterli olduğu, tenis kortlarının 09.00 ile 20.00 saatleri arası hizmete açık olduğu belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!