Konyaaltı Çocuk Kreşi, Yeni Eğitim Ve Öğretim Dönemine Hazır

Güncelleme Tarihi:

Konyaaltı Çocuk Kreşi, Yeni Eğitim Ve Öğretim Dönemine Hazır
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2015 12:15

KONYAALTI BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK, ÇOCUK KREŞİNİN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİNDE HİZMETE AÇILACAĞINI BİLDİRDİ.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Uncalı Mahallesi’nde temeli atılan Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi’nin, yeni eğitim ve öğretim yılında hizmete açılacağını bildirdi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçtiğimiz yıllarda hizmete açılan Ayfer Gök ve Alper Duru Anaokullarının ardından Uncalı Mahallesi’ne üçüncü çocuk kreşini inşa ettiklerini belirtti. Başkan Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi’nin 180 çocuk kapasiteli olduğunu, beş kattan oluştuğunu belirtirken, 611 metrekare kapalı alanı olan kreşin 9 derslikli olacağını söyledi.
Başkan Böcek, çocuklar için konforun ve güvenliğin ön planda tutulduğu kreşte, yemekhane, gösteri odası, uyku odası ve oyun odalarıyla birlikte uygulama bahçesi, açık oyun alanlarıyla birçok aktiviteye de olanak tanıyacağını ve yerden ısıtma, LED aydınlatma, jeneratör gibi akıllı bina teknolojisini sahip olduğunu bildirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!