Konyaaltı Belediyesi'nin etüt öğrencisi ilk 10 binde

Güncelleme Tarihi:

Konyaaltı Belediyesinin etüt öğrencisi ilk 10 binde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 17:46

Konyaaltı Belediyesi'nin etüt öğrencisi ilk 10 binde

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi bünyesinde ücretsiz hizmet veren etüt merkezi öğrencileri, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) yüzde 96,6 başarı elde etti.

Konyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi'nde üniversite sınavlarına hazırlanan Nihat Can Varol, YGS eşit ağırlık puan türünde Türkiye genelinde 10 bin 290'ıncı oldu. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, dershanelerin kapatılması nedeniyle YGS ve LYS'ye hazırlık kursları açtıklarını, bu kurslara öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Konyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi'nin yüzde 96,6 oranla Türkiye genelinde büyük bir başarıya imza attığını ifade eden Başkan Böcek, bunun o gün aldıkları kararın haklılığını ortaya koyduğunu söyledi.

Konyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi'nde sınavlara hazırlanan 10 öğrencinin Türkiye genelinde ilk 50 bin arasına girdiğini, öğrencilerden Nihat Can Varol'un ise 10.290'ıncı olduğunu dile getiren Başkan Böcek, bu öğrencilerin elde ettiği başarıyla onur duyduklarını bildirdi. Başkan Böcek, bu başarının Lisans Yerleştirme Sınavı'nda da katlanarak artacağına inandığını söyledi.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!