Konyaaltı Belediyesi Kreşi’nde Karne Sevinci

Güncelleme Tarihi:

Konyaaltı Belediyesi Kreşi’nde Karne Sevinci
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2016 16:04

KONYAALTI BELEDİYESİ ÇOCUK KREŞİ'NDE KARNE TÖRENİ ÖNCESİ MÜZİK DİNLETİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. DİNLETİYE KONYAALTI BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK'TE KATILDI

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sömestr tatiline giren Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi’nin minik öğrencilerine karnelerini dağıttı.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi’nde eğitim gören kreş öğrencilerine karnelerini dağıtarak sevinçlerine ortak oldu. Kreşte düzenlenen karne töreni ilk olarak müzik dinletisiyle başladı.
2015-2016 eğitim-öğretim yılında kapılarını açan ve yaşları 3 ile 6 arası 90 öğrencinin eğitim gördüğü Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi’nde ilk kez karne heyecanı yaşadıklarını dile getiren Başkan Muhittin Böcek, “Konyaaltı İlçesi’nde 22 bin öğrencimiz eğitim görüyor. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı en iyi şekilde okutmak için çaba gösteren anne ve babalarımıza teşekkür ediyorum. Geleceğimizi bugünden hazırlayan eğitimin miğferleri öğretmenlerimize de ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.
Muhittin Böcek, "Evlatlarımızı geleceğe hazırlarken iyi eğitmeliyiz. Bunun yanında sosyal, kültürel ve sportif alanlarda Türkiye’ye örnek gençler yetiştirmek istiyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için yeni projeler hazırlıyoruz."
Güneydoğu Bölgesi’nde yaşanan terör olayları nedeniyle bu gün bir çok öğrenci ve velinin karne sevincini yaşayamadığına dikkat çeken Başkan Muhittin Böcek, tüm dünya ülkelerine barış ve huzurun hakim olması dileklerinde bulundu.
Öğrencilerle bol bol hatıra fotoğraf çektirip sohbet eden Başkan Böcek, miniklere karnelerinin yanı sıra çeşitli hediyeler de verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!