Konyaaltı Belediyesi Başarıyı Ödüllendiriyor

Güncelleme Tarihi:

Konyaaltı Belediyesi Başarıyı Ödüllendiriyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2015 16:55

KONYAALTI BELEDİYESİ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI YAPTI.

Konyaaltı Belediyesi, yağlı güreşlerde başarı elde eden Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü güreşçileri İsmail Balaman, Turan Balaban ve antrenör Hasan Aydın’ı ödüllendiriyor.
Konyaaltı Belediyesi’nin Temmuz ayı olağan meclis toplantısı Başkan Muhittin Böcek, başkanlığında yapıldı. Mecliste, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen güreşlerde büyük başarılara imza atan Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü güreşçileri İsmail Balaban ve Turan Balaban ile antrenör Hasan Aydın’a ödül verilmesiyle ilgili gündem maddesi de görüşüldü. Konyaaltı Belediyesi Meclisi, 652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri Başhehlivanı İsmail Balaban’a 20 bin TL, Turan Balaban’a 15 bin TL ve antrenörleri Hasan Aydın’a 10 bin TL para ödülü verilmesini oy birliğiyle kabul etti.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ata sporu güreşlere her zaman destek verdiklerini belirterek, “Konyaaltı Belediyesi güreşçilerimiz elde ettikleri başarılar ile bizleri gururlandırıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’nin değişik noktalarında yapılan güreşlerde önemli dereceler elde etmişlerdir. Başpehlivanımız olmak üzere bütün sporcularımızı tebrik ediyorum. Güreşçilerimize bu ödülleri 8-9 Ağustos 2015 tarihinde düzenleyecek olduğumuz Feslikan Yaylası Şenlikleri’nde bütün halkımızın önünde verilecektir” dedi.
652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri Başpehlivanı İsmail Balaban, Türkiye Güreş Federasyonu güreş takviminde yer alan 16 müsabakanın 10’un de birincilik elde etti. Balaban, güreşlerin üçünde ikincilik, üçünde ise üçüncülük başarısı gösterdi. Turan Balaban ise 7 müsabakanın üçünde birinci, dördünde ise ikinci oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!