Konyaaltı Belediyesi, Atm Parkının İkincisine Start Veriyor

Güncelleme Tarihi:

Konyaaltı Belediyesi, Atm Parkının İkincisine Start Veriyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2015 15:05

ANTALYA KONYAALTI BELEDİYESİ, ATM PARKININ İKİNCİSİ İÇİN STAR VERDİ

Konyaaltı Belediyesi tarafından, iki yıl önce hayata geçirilen ve Türkiye genelinde bir çok yerel yönetimin örnek aldığı ATM Parkı projesinin ikincisi için start verildi.
Konyaaltı ilçesi’nin Atatürk Bulvarı ile Boğaçayı Caddesi kesişimin de Türkiye’de bir ilk olan ATM Parkı projesini hayata geçiren Konyaaltı Belediyesi, birçok yerel yönetime örnek olan projenin ikincisi için start verdi. Konyaaltı Belediyesi, Uncalı Caddesi üzerinde yer alan Uncu Ali Parkı içine ATM Parkı’nın ikincisi için proje çalışmalarına başladı.
Yaklaşık iki yıl önce Liman Mahallesi’nde hayata geçirilen ATM Park ile Türkiye’de bir ilke de imza attıklarını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu projenin diğer birçok yerel yönetimler tarafından da örnek alındığını söyledi. Farklı bankalara ait ATM’lerin şehrin gelişi güzel yerlerinde konuşlandırılmasını hem güvenlik hem de görüntü kirliliği açısından sakıncalı gördüklerini dile getiren Başkan Böcek, uygulamaya koydukları proje ile bu ATM’leri belli bir alanda topladıklarını kaydetti. Vatandaşa, kullanım açısından da son derece kolaylık sağlayan ATM Parkı’nın ikincisinin yapımı için çalışma başlattıklarını bildirdi.
Başkan Böcek, “Vatandaşlarımız trafikten etkilenmeden rahatlıkla ATM’leri kullanabilecekler. Üstelik merkezi bir noktada bulunması nedeniyle güvenlik sorunu yaşamadan işlem yapılabilecek. ATM Parkı, engelli vatandaşların kullanımına da uygun dizayn edilecek. ATM Park, bu yıl içinde tamamlanıp hizmete açılacak” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!