Konyaaltı Belediyesi Ata’yı Yelken Yarışlarıyla Anacak

Güncelleme Tarihi:

Konyaaltı Belediyesi Ata’yı Yelken Yarışlarıyla Anacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2015 14:55

10 Kasım Ata’yı Anma Günü etkinlikleri kapsamında Konyaaltı Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ata’yı Anma Kupası Yat ve Yelken Yarışları düzenliyor. 7-8 Kasım 2015 günleri arası düzenlenecek etkinlikler arasında geleneksel Aşure Günü etkinliği de yer alıyor.
Konyaaltı Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Ata’yı Anma Kupası Yat ve Yelken Yarışması’nın bu yıl yedincisi düzenleniyor. 10 Kasım Ata’yı Anma Günü programı kapsamında düzenlenen Konyaaltı Belediyesi Ata’yı Anma Kupası Yat ve Yelken Yarışması 7 Kasım Cumartesi günü optimist tekne yarışlarıyla başlıyor. 8 Kasım Pazar günü ise laser (yelkenli) yarışları Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in vereceği start ile başlayacak. Yine aynı gün Setur Marina’da düzenlenecek törenle de dereceye giren sporculara ödülleri verilecek.
İki gün sürecek olan Ata’yı Anma Kupası Yat ve Yelken Yarışları’yla Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak istediklerini dile getiren Muhittin Böcek, denize kıyısı olan bir İlçenin belediye başkanı olarak da bu etkinlikleri ayrıca önemsediğini bildirdi.
Öte yandan Konyaaltı Belediyesi ve Alevi Kültür Dernekleri Konyaaltı Şubesi ile ortaklaşa düzenlediği Geleneksel Aşure etkinliğinin altıncısı gerçekleştirilecek. 8 Kasım Pazar günü Konyaaltı Kent Meydanı’nda saat 13.00’te başlayacak olan etkinliğe tüm Antalyalıları davet eden Başkanı Böcek, “Bu hafta sonu düzenleyeceğimiz etkinliklerle vatandaşlarımız dolu dolu zaman geçirecek. Ata’yı Anma Kupası Yat ve Yelken Yarışları ve geleneksel aşure günü etkinliğimize bütün halkımız davetlidir” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!