Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek:

Güncelleme Tarihi:

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek:
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2015 13:45

KONYALATI BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK, YEDİTEPE KONYAALTI KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENLERİNİ AĞIRLADI

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Yeditepe Konyaaltı Koleji Kampüs Müdürü Musa Kalaycı ve İlkokul Müdürü Baki Tekin ile öğrencileri makamında ağırladı. Antalya’nın belki de en modern ve hızlı gelişen ilçelerin başında Konyaaltı’nın geldiğini ifade eden Antalya Yeditepe Konyaaltı Koleji Kampüs Müdürü Musa Kalaycı, bu ilçede eğitimci olarak görev yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bütününde kentsel dönüşümün yaşandığı Konyaaltı’nda bu zorlu sürecin nasıl gerçeklik kazandığını birinci ağızdan dinlemek istediklerini ifade eden Musa Kalaycı, “Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’i bilgi birikimini öğrencilerimizle paylaşması için okulumuza davet ediyoruz” dedi.
Her fırsatta öğrencilerle bir araya gelmeye çalıştığını ve onlarla fikir alışverişinde bulunduğunu dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı’nda bu yıl eğitim-öğretime açılan Antalya Yeditepe Konyaaltı Koleji’nin öğrencileriyle de bir araya gelmekten büyük mutluluk duyacağını söyledi.
“Bundan yaklaşık 15 yıl önce devlet okulu sayısının bir elin parmak sayısını geçmediği ilçemizde, bu yeni eğitim öğretim yılında 55 okulda bin 300 öğretmen ve 22 bin öğrenciyle ders başı yaptık.” diyen Başkan Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak önceliklerinin her zaman eğitim olduğunu söyledi. Başkan Böcek, “Bu anlamda Yeditepe Konyaaltı Koleji öğrencileriyle buluşmaktan, yaptığımız proje ve çalışmaları paylaşmaktan mutluluk duyarım” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!