Konya’da Başarılı 112 Çalışanları Ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

Konya’da Başarılı 112 Çalışanları Ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2015 15:07

KONYA'DA BAŞARILI 112 ÇALIŞANLARI GERÇEKLEŞTİRİLEN DEĞERLENDİRMELER SONUCUNDA ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Konya 112 acil sağlık hizmetleri ekiplerinin mesleki yetkinlik değerlendirmeleri devam ediyor.
Konya Sağlık Müdürlüğü, Ambulans Komuta Kontrol Merkezi Baştabipliği Eğitim ve Denetleme Birimi, 56 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda görev yapan 675 personelin tamamının mesleki yetkinliklerini değerlendirdi. Yapılan çalışmada, personelin tanı koyabilme, tedavi algoritmalarını uygulayabilme, pratik bilgi ve beceri durumları ölçüldü. Değerlendirme sonrasında üstün başarı gösteren çalışanlar İl Sağlık Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle ödüllendirildi.
Paramedikler; Döndü Sağlam, Ahmet Gök, Havva Akıncı, Cansel Alcı, Samet Yaşar, Ayşe Keleş, Fatih İnal, Arzu Bozkaplan, Hatice Sevda Altunbaş ve Acil Tıp Teknisyenleri; Tuğba Sağlam, Dürdane Ergin, Ali Osman Koçak, Gülşah Doğan, Fatma Anlıaçık, Elif Sert, Ayşegül Erkoyuncu’ya İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Küçükkendirci tarafından teşekkür belgeleri verildi.
Yapılan değerlendirmelerinin sonuçlarının memnuniyet verici olduğunu söyleyen Küçükkendirci, “Tüm çalışma arkadaşlarımı kutluyorum. Her meslekte önemi yadsınamaz olan mesleki bilgilerin, bilimsel gelişmelere uygun olarak güncellenmesi, bizim mesleğimizin olmazsa olmazlarından. Özellikle acil sağlık hizmetlerinin sunumunda! Bu nedenle hizmet içi eğitimlerimiz ve ölçme-değerlendirme çalışmalarımız devam edecek. Tüm ekibimizle birlikte halkımızın en iyi, en kaliteli sağlık hizmetinden yararlanması için çalışıyoruz” dedi.
Konya 112’de görevli tüm personele; Çalışan/Hasta Güvenliği, Olay Yeri Güvenliği, Helikopter Ambulansa Güvenli Hasta Transportu, Vaka Yönetimi, Ritim Değerlendirilmesi, Hasta Stabilizasyonu, Hava Yolu Desteği, Temel ve İleri Yaşam Desteği, Defibrilatör ve Ventilatör Kullanımı, Ambulans Ekipmanları ve Kullanımı, Sözlü ve Fiili Saldırılarda Yapılması Gerekenler, Güvenli Ambulans Kullanımı konularında hizmet içi eğitimler verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!