Konukoğlu'ndan başsağlığı mesajı

Güncelleme Tarihi:

Konukoğlundan başsağlığı mesajı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2016 15:37

Konukoğlu'ndan başsağlığı mesajı

Haberin Devamı

 

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, İstanbul’daki terör saldırılarından dolayı başsağlığı dileyerek, "Hiçbir karanlık gücün vatanımızı parçalamasına, birlik beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bozmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

Konukoğlu, yayımladığı taziye mesajında, İstanbul’da meydana gelen iki ayrı terör saldırısının derin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, şehit düşen polislerimize ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

Bu alçakça saldırıları, terörün kirli emellerini gerçekleştirmesine destek veren bütün çevreleri şiddetle kınayan Konukoğlu, "Patlamada yaşamını kaybedenler bu vatanın evlatlarıdır, ailelerinin acısını bizler de yüreğimizde hissediyoruz. Ülke olarak yastayız. Başımız sağ olsun" sözlerine yer verdi.

Konukoğlu, Türkiye’nin terörle mücadeleyi azimle ve kararlılıkla sürdüreceğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bu barbar saldırılar asla karşılıksız kalmayacak, güçlü devletimiz hainlerin cezasını verecektir. Teröre ve terörün arkasındakilere karşı milletçe tek yumruk olacağız. Biz vatan için varız. Hiçbir karanlık gücün ülkemizi parçalamasına, milletimizin birlik beraberliğini ve kardeşliğini bozmasına müsaade etmeyeceğiz. İstanbul’daki saldırıda kaybettiğimiz tüm güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza bir kez daha gani gani rahmet diler, bu mübarek Mevlid Kandili gecesinde yapacağınız bütün duaların, tüm dünyada barışa ve huzura vesile olmasını yüce rabbimden niyaz ederim."

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!