Kontrolden çıkan otomobil yüksek gerilim hattına çarptı

Güncelleme Tarihi:

Kontrolden çıkan otomobil yüksek gerilim hattına çarptı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2017 11:33

Kontrolden çıkan otomobil yüksek gerilim hattına çarptı

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN’de aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkan otomobilin yüksek gerilim hattına çarpması  ile mahalle elektriksiz kaldı. Kazada araçta sıkışan sürücü itfaiye ekiplerince kurtarıldı
Olay, merkez Akdeniz İlçesi Gündoğdu Mahallesi Mersinli Ahmet Bulvarı üzerinde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Nevzat Çığcı’nın kullandığı 13 AL 148 plakalı otomobil, aşırı hızın etkisiyle kontrolü kaybedip orta refuj üzerinde bulunan yüksek gerilim hatına çarptı.  Hurdaya dönen araç içerisinde sıkışan Nevzat Çığcı’nın imdadına ise çevrede bulunan vatandaşlar yetişti. Çığcı’yı kendi imkanları ile kurtaramayan vatandaşlar, durumu polise ve itfaiye ekiplerine haber verdi.
Olay yerine kısa sürede ulaşan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri araçta sıkışan sürücüyü olduğu yerden çıkartarak, sağlık ekiplerine teslim etti. Şehir Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alınan Çığcı’nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken kazanın etkisi ile  bölgede elektrik kesintisi yaşandı.
Bölgeye tekrar elektrik verilmesi için ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca 3’ncü bir direğin devrilme riskine karşı cadde kısmen trafiğe kapatıldı.

ME(AŞ/EŞ)(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!