KONSEM'de 7'den 70'e eğitim

Güncelleme Tarihi:

KONSEMde 7den 70e eğitim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2016 14:46

 KONSEM'de 7'den 70'e eğitim

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi'nde (KONSEM) birinci dönem kursları 3 bin 701 kursiyerin katılımıyla devam ediyor.

Konyaaltı Belediyesi, sanat ve mesleki eğitim kurslarına aralıksız devam ediyor. Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi çatısı altında 34 branşta 167 farklı kursta 3 bin 701 kursiyer, sanat ve mesleki alanda eğitim görüyor. Özellikle resim, seramik, dikiş gibi el becerisi kurslarında büyük bir titizlikle çalışan kursiyerler ortaya çıkardıkları eserlerle dikkat çekiyor. Nakış kursunda eğitim gören kursiyerler yaklaşan yeni yılla ilgili çalışmalar yaparken, bir kış ayında bahara duyulan özlemde tuvale yansıyor.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, KONSEM'de sanat ve mesleki bilgi edinmek isteyen 7'den 70'e herkesin kendine uygun bir kurs bulabildiğini söyledi. Bağlama, gitar, keman, cilt bakımı, halk oyunları, seramik, sulu boya, resim, minyatür, tezhip, bale, step, aerobik, dikiş, nakış, ebru ve ahşap süsleme gibi bir çok farklı branşta kurs açtıklarını belirten Başkan Böcek, bu kurslara katılan bazı ev kadınlarının edindikleri becerilerle aile ekonomilerine katkı sağladığına dikkati çekti.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!