Kongre kırgınlığı

Güncelleme Tarihi:

Kongre kırgınlığı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2005 00:00

Kulislerde, yeni bir ekip kuracak olan Özhan Canaydın’ın, listesine Ali Dürüst, Abdürrahim Albayrak ve Ünal Aysal’ı alacağı konuşulurken, Ergun Gürsoy’un listede olmaması sebebiyle başkana kırgın olduğu ifade ediliyor.

G.SARAY günlerdir bir Ergun Gürsoy kaosu yaşıyor. Gürsoy’un ‘F.Bahçe bizi her alanda geçti’ sözleri sarı kırmızılı camiada bomba etkisi yarattı. Gürsoy bu sözleri camiayı kenetlemek adına dile getirdiğini ifade ediyor. Ergun Gürsoy’un sözlerinde gerçek payı yok değil. Tribünlerde yükselen istifa sesleri arasında yönetimin rahat çalışması, takımın liderliğini devam ettirmesi elbette mümkün değil. Peki yönetim kurulundaki diğer üyeler bu gerçeğin farkında değil mi?

Eğer farkındaysa niye Gürsoy’un açıklamalarına büyük tepki gösterdiler? Öncelikle bir gerçeğin altını çizelim ve bu olayın perde arkasını sonra aralayalım; ‘Yönetim kurulundaki ve camiadaki tüm isimler gerçek bu olsa bile bunu G.Saray İkinci Başkanı’nın dile getirmesini içlerine sindiremiyorlar’

Listede 3 yeni isim

Şimdi gelelim perde arkasına; Yönetim kurulu üyelerini bir anda karşına alan Ergun Gürsoy’un bu davranışındaki en büyük nedenlerden biri Mart ayında yapılacak olan kongre. Kulislerde, yeni bir ekip kuracak olan Özhan Canaydın’ın, Ali Dürüst, Abdürrahim Albayrak ve AİG’nin hisselerini elinde bulunduran, Kuruçeşme’deki G.Saray Adası’nı kiralayan Ünal Aysal’ı kadrosuna alacağı haberleri konuşuluyor.

Bu dedikodular, yönetim kurulunda ortamı geriyor. Dahası, bazı yöneticilerle itilaflı olan Turgay Kıran’ın da kongrede başkan adayı olacağı kulaklara fısıldanıyor. Kıran ise bu kararından vazgeçtiğini yakınlarına ifade ediyor.

Aynı dedikodulara göre, Ergun Gürsoy, Canaydın’ın listesinde yer almıyor. Ve bu yüzden de başkan Canaydın’a kırgın.

Hedefi başkanlık

Bu dedikodular G.Saray camiasında konuşuluyor. Geçtiğimiz pazar akşamı Star’daki, Telegol Programı’na katılan Gürsoy’un, ‘Ben önümüzdeki dönem en tepeden en alta kadar her türlü göreve talibim’ açıklaması da yönetime çektiği bir rest olarak değerlendiriliyor. Sarı kırmızılı camiaya yakın isimler, ‘Gürsoy’un açıklamalarını bir de bu açıdan değerlendirin’ diyorlar.

Şimdi gelelim bir başka gelişmeye. Başkan Özhan Canaydın ile birlikte yönetime girecek olan Ünal Aysal’ın hedefi bir dönem sonra başkanlık. Ancak Aysal’ın başkan adayı olabilmesi için 2 sene bekleme süresi gerekli. Aysal bu süreyi yönetime girerek dolduracak.

Ve bir dönem sonra aday olacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!