Kolunu kanadını arzusunu kırdılar

HEM Şampiyonlar Ligi yarışı hem de küme düşme mücadelesi açısından, iki takım içinde son derede önemli, belki de ligin en kritik maçlarından biriydi dün akşamki mücadele...

Haberin Devamı

Beşiktaş maça inanılmaz iyi başladı. Mustafa Pektemek ile ilk golü de bulup erken dakikalarda öne geçti. Ancak ardı ardına çalınan penaltılar Beşiktaş’ın deplasmanda kazanma arzusunu da, kolunu da, kanadını da kırdı.
İkinci penaltı için bir şey diyemem ama ilk penaltı benim için hiçbir açıdan penaltı değildi kesinlikle.
İlk yarıya 2-1 geride giren Beşiktaş’ta moraller bozuldu doğal olarak. Buna rağmen ikinci yarıya fırtına gibi başlayan Beşiktaş bütün oyun hakimiyetini elinde tuttu.
Maçın tamamında her açıdan üstünlük siyah beyazlıların elindeydi. Çaykur Rizespor’un ikinci yarıda Beşiktaş kalesine bir şutu bile yok!
Mustafa Pektemek ile beraberlik golünü de yakalayan Beşiktaş eline geçirdiği diğer fırsatları ise değerlendiremedi.

SİSTEM DEĞİŞİR
MUSTAFA Pektemek için bir parantez açmak gerekiyor. Kendisine verilen görevi başarıyla yaptı dün akşam. Kendisine verilen şansı da çok iyi değerlendirdi. Ki kendisi inandığım oyunculardan biridir.
Mustafa Pektemek’in dün akşamki performansı bence Slaven Bilic’i sistem değişikliğine götürebilir. İsteği ve arzusuyla ikinci yarıda her şeyi yapan Beşiktaş’ta bana göre maçın adamları tartışmasız Veli Kavlak ve Mustafa Pektemek’ti.

Haberin Devamı

KAYIP BÜYÜK KAYIP
İKİNCİ yarıda rakibi karşısındaki üstün oyunuyla galibiyeti fazlasıyla hak etti Beşiktaş.
Ancak Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada mutlaka kazanması, 3 puan alması ve puantajda sarı kırmızılılar ile kafa kafaya gelmesi gereken bir maçta çok çok önemli iki puan kaybetti.

Yazarın Tüm Yazıları