Koltuk Yıldırım’ın yönetim Kücük’ün

Güncelleme Tarihi:

Koltuk Yıldırım’ın yönetim Kücük’ün
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 1998 00:00

Haberin Devamı

Sarı lacivertli Kulübün tarihi kongresinden ilginç bir sonuç çıktı...

2 güçlü adayın kıyasıya yarıştığı kongrede Aziz Yıldırım, Vefa Küçük'ü bir oy farkla geçip Fenerbahçe'nin 38. başkanı oldu. Ancak Genel Kurul, Yıldırım'ın değil, Küçük'ün yönetim listesini benimsedi.

Tarihi kongre

Fenerbahçe'nin 38. başkanı Aziz Yıldırım oldu. Dün Acıbadem İSTEK Vakfı'nda yapılan olağan kongrede tarihi bir sonuç elde edildi. Rekor katılımın gerçekleştiği kongrede Yıldırım bin 469 oy aldı. Vefa Küçük ise sadece bir oy eksiği ile bin 468 oyda kaldı. Üç bin 96 kişinin oy kullandığı kongrede diğer aday Ömer Çavuşoğlu 157 oy topladı. 2 oy ise geçersiz sayıldı.

Nefes kesen yarış

Sandıklar açıldıktan sonra resmi olmayan sonuçlar duyuruldu. Divan Başkanı Talat Yılmaz, Aziz Yıldırım'ın bir oy farkla önde olduğunu ancak sonuca Vefa Küçük’ün itirazının değerlendirildiğini ve 11 numaralı sandığın yeniden sayılacağını söyledi. Bunun üzerine salonda kargaşa yaşandı. Aziz Yıldırım'ın taraftarları Divan'a büyük tepki gösterdi.

Ve İtirazlar...

İptal edilen iki oyun birisinin Vefa Küçük lehine sayılacağı haberi kulislerde dolaştı. Ancak yeniden sayılan 11 numaralı sandıkta aynı rakamlar çıkınca Divan Başkanı Yılmaz, Aziz Yıldırım'ın başkanlığını ilan etti. Kürsüye çıkan Yıldırım, rakiplerine teşekkür ederek salona hitaben, ‘‘Hepinizi seviyorum. En büyük Fenerbahçe’’ mesajını gönderdi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!