Koltuk Manchester City'nin

Güncelleme Tarihi:

Koltuk Manchester Citynin
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2011 10:44

İngiltere Premier League'in 8. haftasında sahasında Aston Villa'yı 4-1 yenen Manchester City liderliğe yükseldi.

Haberin Devamı

Sezona çok iyi bir başlangıç yapan Manchester City, Balotelli, Johnson, Kompany ve Milner'ın golleriyle galibiyete uzandı. Konuk ekibin tek golü Warnock'dan geldi.

Manchester ekibi, 47 bin kişinin izlediği karşılaşmada aldığı 3 puanla 1977-78 sezonunun ardından ilk kez 8. haftayı lider tamamladı. Manchester City'de doping cezası biten Kolo Toure de forma giydi.

Haftanın en zorlu maçında Liverpol, sahasında ağırladığı Manchester United ile puanları paylaştı. 68. dakikada Gerrard ile öne geçen “Kırmızılar”a 81. dakikada Hernandez ile yanıt veren “Kırmızı Şeytanlar” sahadan beraberlikle ayrıldı.

Manchester United Menajeri Alex Ferguson, ilk 11'de şans vermediği Rooney, Hernandez ve Nani'yi ikinci yarıda oyuna aldı.

Şampiyonluk adaylarından Chelsea, sahasında ağırladığı Everton'ı Sturridge, Terry ve Ramires'in golleriyle 3-1 yendi. Konuk ekibin tek golünü Vellios attı.

Sezona kötü bir başlangıç yapan Arsenal, Sunderland'i 2-1 yenerek moral buldu. Londra ekibinin gollerini 1 ve 83. dakikalarda Robin van Persie kaydederken, Sunderland'in golü 31. dakikada Larsson'dan geldi.

Ligde 9. haftanın diğer maçlarında alınan sonuçlar şöyle:

Newcastle United-Tottenham Hotspur : 2-2
West Bromwich Albion-Wolverhampton Wanderers : 2-0
Norwich City-Swansea City : 3-1
Queens Park Rangers-Blackburn Rovers : 1-1
Stoke City-Fulham : 2-0
Wigan Athletic-Bolton Wanderers : 1-3

GOL KRALLIĞI YARIŞI

Premier League'de gol krallığı yarışında Manchester United'lı Wayne Rooney, 9 golle ilk sırada yer alıyor.

Rooney'yi 8 golle Sergio Aguero (Manchester City), 6 golle Edin Dzeko (Manchester City), 5'er golle Robin van Persie (Arsenal) ve Demba Ba (Newcastle United), 4'er golle de Gabriel Agbonlahor (Aston Villa),Frank Lampard (Chelsea), Daniel Sturridge (Chelsea) ve Luis Suarez (Liverpool) izliyor.

GELECEK HAFTA

22 Ekim Cumartesi: Wolverhampton-Swansea, Aston Villa-West Bromwich, Bolton-Sunderland, Newcastle-Wigan, Liverpool-Norwich,

23 Ekim Pazar: Arsenal-Stoke, Fulham-Everton, Manchester United-Manchester City, Blackburn-Tottenham, QPR-Chelsea.
 
PUAN DURUMU

Haberin Devamı

Koltuk Manchester Citynin
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!