Koltuk koltuk bomba arandı

Güncelleme Tarihi:

Koltuk koltuk bomba arandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2016 23:34

1200 özel güvenlik görevlisi tribünlere yayıldı, her koltuğun altına bakıldı. Aramalarda en küçük ayrıntı bile atlanmadı ve daha sonra koridorlara geçildi. Polis ekipleri de stat dışında özel eğitimli köpeklerle kontrol yaptı.

Haberin Devamı

ARENA’da yaşanan paniğin ardından büyük bir seferberlik ilan edildi. Stada giren az sayıdaki taraftar büyük uğraşların ardından boşaltılırken özel güvenlik görevlileri devreye girdi.

Tek sıra halinde dizilen tam bin 200 güvenlik görevlisi aynı anda tribünlerin güney kısmından kuzey bölümüne doğru ilerledi. Detaylı bir arama yapan güvenlik görevlileri her koltuğun altına baktı ve şüpheli paket aradı.

SOYUNMA ODALARINDA DA ARAMA
YAPILAN aramaların ardından şüpheli bir duruma rastlanmadı. Bunun üzerine güvenlik görevlileri stadın iç kısımlarına geçti. Koridorları da didik didik arayan güvenlik görevlileri ardından soyunma odalarına geçti. Burada da arama yapan güvenlikler şüpheli bir durum görmedi. Stat dışında ise polisler özel eğitimli köpeklerle bomba araması yaptı.

Haberin Devamı

STAT DIŞINDA TOMA iLE BEKLEYiŞ
STADIN içinde özel güvenlik görevlileri bomba araması yaparken, stat dışında ise çevik kuvvet ekipleri önlem aldı. İlk olarak stat çevresindeki taraftarın bölgeden ayrılmasını sağlayan polisler ardından TOMA ile önlem aldı. Polis ekipleri uzun saatler boyunda Türk Telekom Arena çevresindeki kontrollerini sürdürdü. Statta yaklaşık 600 çevik kuvvet polisi görev yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!