‘Kollarım ağrımayacak, annem yorulmayacak’

Güncelleme Tarihi:

‘Kollarım ağrımayacak, annem yorulmayacak’
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 14:55

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi Ortopedi servisinde gönüllü olarak hizmet veren Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK) üyelerinden oluşan Mavi Melekler adlı ekip, akülü ve aküsüz sandalye bağışını yineledi.

Haberin Devamı

Mavi Melekler, İbn-i Sina Hastanesi’nde gerçekleşen programda tedavisi devam eden ve haftada 3 gün diyalize giren Buket Özaslan’a akülü sandalye hediye etti. Özaslan, hayırseverler için duygu dolu bir mektup yazdı. Doğuştan omurilik açıklığı bulunan ve son 12 yıldır diyalize girmek zorunda kalan 25 yaşındaki Özaslan mektubunda şu ifadeleri kullandı:

KOLLARIM AĞRIMAYACAK

“Bugün çok mutluyum. Gece hiç uyumadım. Hep bir akülü arabam olsun isterdim. Ankara Üniversitesi’ne ve hayırseverlere çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Artık arabamı kendim kullanacağım ve diyalize girdiğim kollarım ağrımayacak. Artık annem de benim arabamı itip yorulmayacak. İnşallah böyle hayırseverler sayesinde benim gibi engelli olan arkadaşların da arabası olur. Herkesi çok seviyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!