Koçum Babam Engelli Çalıştayı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Koçum Babam Engelli Çalıştayı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2018 12:39

Koçum Babam Engelli Çalıştayı yapıldı

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- TÜRKİYE Spastik Engelliler Federasyonu tarafından hazırlanan Koçum Babam Engelli Çalıştayı, Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde gerçekleştirildi. Çalıştaya, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı temsilen katılan Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner, proje ile ilgili olumlu görüşlerini katılımcılarla paylaştı.

Toplam 3 oturumda yapılan çalıştayın açılış konuşmasını Türkiye Spastik Engelliler Federasyon Başkanı Murat Arslanhan gerçekleştirdi. Arslanhan, konuşmasında ‘Koçum Babam’ isimli projenin başlama hikayesine değindi.

“TÜM BABALAR, LÜTFEN TAŞIN ALTINA ELİNİZİ KOYUN”

Sırasıyla yapılan konuşmaların ardından Başkan Yardımcısı Jülide Güner, tüm babalara seslenerek şunları söyledi;

“Her projenin başından beri ve hatta meslek hayatımdan bu yana yapılan her projede özel insanlarımıza destek oldum, olmaya da devam ediyorum. Bu çalıştay hakkında yeterli bilgimiz var. Başından sonuna kadar takipçisi olduk. Ben emekli 37 yıllık bir ilkokul öğretmeni olarak olaya farklı bir pencereden bakmak istiyorum. Eğitim hayatım boyunca birçok öğrencim oldu. Öğrencilerimiz için de defalarca veli toplantısı yaptık. Bu toplantılara düzenli olarak katılan sadece 2 baba oldu. Her 2 babayı da çok net hatırlıyorum. Çocuğunuz varsa o çocuğun tüm geçimi ile anneler uğraşmasın. Sadece para verip kenara çekilmeyin. Evlatlarınızla ilgilenin. Çocuğun tüm geçimi ile anneler uğraşıyor. Tüm babalar çocuklarına çocuklarının koçum babam diyebilecekleri şekilde babalık yapsınlar. Tüm babalara sesleniyorum. Sadece özel insanların babaları olarak düşünmeyin lütfen. Tüm babalar lütfen taşın altına elinizi koyun.”

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!