Koch'tan futbolculara sert uyarı

Güncelleme Tarihi:

Kochtan futbolculara sert uyarı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2011 16:19

Sezon öncesi hazırlık kampı için Avusturya'da bulunan Beşiktaş, kampın 10. gününe sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile başlandı.

Haberin Devamı

Salzburg kentine bağlı Leogang kasabasında bulunan Steinberg Stadı'nda yapılan antrenmana futbolda şike iddiaları soruşturması nedeniyle İstanbul'a giden ve ifade veren teknik direktör Tayfur Havuçu katılamadı.

Ayrıca sol üst adalesinde sertleşme olduğu için kontrolden geçen Guti de çalışmada yer almadı. İspanyol oyuncunun durumunun çok ciddi olmadığı ve tedbir amaçlı kontrolden geçtiği öğrenildi. Dün oynanan hazırlık maçında 90 dakika forma giyen İbrahim Toraman ve hafif sakatlığı bulunan Mehmet Akyüz koşu yapmakla yetindiler.

YARDIMCI ANTRENÖR KOCH'TAN FUTBOLCULARA UYARI: "TOPU KAYBEDEN LÜTFEN GERİ DÖNSÜN VE KAYBETTİĞİ TOP İÇİN MÜCADELE ETSİN"

Yardımcı antrenör Ronald Koch yönetimindeki çalışma öncesi Alman antrenör futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Siyah Beyazlı takımın dün SV Austria Salzburg ile oynadığı karşılaşmada takımın yaptığı hatalara değinen Koch, özellikle hücum oyuncularını savunmaya yardım etmeleri konusunda uyardı.

Haberin Devamı

Alman antrenör rakip sahada topu kaybedenin geri dönmediğini ve bu durumun düzelmesi gerektiğini belirtirken, "Topu kaybeden lütfen geri dönsün ve kaybettiği top için mücadele etsin. Takım olarak hücum ve takım olarak savurma yapmalıyız. Bu durumu gerçekleştiremezsek işimiz çok zor olur" dedi.

Yardımcı antrenör Ronald Koch yönetimindeki idman kondisyon çalışmaları ile başladı. Oyuncular 5'er kiloluk ağırlıklar ile üst kas gruplarını geliştirmeye yönelik çalışmalar yaptılar.

Daha sonra iki gruba ayrılan oyuncular yarı sahada tempolu pas ve takım içi koordinasyonu geliştirmeye yönelik çalışmalar yaptılar. Antrenman yarı sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi. Dün oynanan hazırlık maçında attığı gol ile beğeni toplayan Bebe, bugün yapılan antrenmanda da performansı ile beğeni topladı. Sakatlığını tamamen atlatan Egemen Korkmaz ise takım ile birlikte kamptaki ilk antrenmanını yaptı.

SİYAH BEYAZLI TAKIM YARIN FC PINZGAU SAALFELDEN OYNAYACAĞI HAZIRLIK MAÇI İLE YURT DIŞI HAZIRLIK KAMPINI NOKTALAYACAK

Öte yandan Beşiktaş 4 Temmuz'da başladığı Avusturya kampını yarın Türkiye saat ile 20.00'da Avusturya Amatör Ligi takımlarından FC Pinzgau Saalfelden takımı ile oynayacağı hazırlık maçı ile noktalayacak.

Haberin Devamı

Siyah Beyazlılar 15 Temmuz günü İstanbul'a dönecekler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!