Kocasinan Akademi Sağlık Günleri başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Kocasinan Akademi Sağlık Günleri başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2017 14:16

Kocasinan Akademi Sağlık Günleri başlıyor

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KOCASİNAN Belediyesi, toplum bilincini artırmak için ‘Kocasinan Akademi Sağlık Günleri’ projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında, kamu ve özel hastanelerin işbirliğiyle, konusunda uzman doktorların desteğiyle bilinçli annelerin yetiştirilmesi hedefleniyor.

Kocasinan Akademi Sağlık Günleri' kapsamındaki seminerlerin ilki, Acıbadem Hastanesi işbirliğiyle 8 Şubat Çarşamba günü Mevlana Semt Konağı’nda, ‘Kadınlarda Sık Görülen Jinekolik Hastalıklar ve Kısırlık Tedavisi’ konusunda hanımlara eğitim verilecek. 13 Şubat Pazartesi günü Kayabaşı Semt Konağı’nda, 16 Şubat Perşembe günü Yeni Mahalle Semt Konağı’nda, 21 Şubat Salı Günü Mimarsinan Semt Konağı’nda, 28 Şubat Salı Günü Ziya Gökalp Semt Konağı’nda, 11 Mart Cumartesi günü ise Kocasinan Akademi Yakut tesisinde saat 14:00’de kadınlara bilgi verilecek. Eğitimlere katılmak isteyen vatandaşların, belirtilen tarihte başvurmaları yeterli olacak.

ÇOLAKBAYRAKDAR, MECLİS ÜYELERİNE KOCASİNAN AKADEMİ’Yİ TANITTI

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Meclis Üyelerine, Yakut Mahallesinde faaliyete başlayan ve hanımlara hizmet veren Kocasinan Akademiyi gezdirdi. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen Kocasinan Akademi’ye, AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri ile birlikte giden Başkan Çolakbayrakdar tesisle ilgili detaylı bilgiler aktardı. Tesisi beğeniyle inceleyen Hem Ak Parti’li hem de MHP’li meclis üyeleri Kocasinan’lı hanımların bu tesisle ayrıcalık kazandığını ifade etti. Başkan Çolakbayrakdar, meclis üyeleri ile birlikte tesisin modern teknoloji aletleriyle donatılmış; dersliklerini, el sanatları kurs odalarını ve spor alanlarını gezdi. Çolakbayrakdar, Yakut Mahallesi’ndeki tesisin tamamen kadınlara yönelik olduğunu vurgulayarak, “Yeni kurduğumuz ‘Kocasinan Akademi’ birimimizle eğitim, kültür, sanat, spor gibi hayatın her alanında bölge sakinlerimize daha iyi hizmet vereceğiz. İnceleme yaptığımız tesisimizde 8 modern derslik, yüzme havuzu, kreş, kafeterya, plates ve spor slaonu, sauna ve buhar odası gibi bölümler bulunmaktadır. Şuan eğitim ve spor ile ilgili açılan kurslarımıza, hanım kardeşlerimiz yoğun ilgi gösterdi. Bu ilgi, ne kadar doğru bir yatırım yaptığımızın en güzel göstergesi oldu. ‘Kocasinan Akademi’ çatısı altında kadınından erkeğine gencinden yaşlısına herkese hitap edecek olan tesislerin sayısını artıracağız. Tesislerimizle vatandaşlarımıza daha iyi ve daha kaliteli hizmet sunacağız'' dedi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!