Kocaman'dan sürpriz yok

DEV derbi öncesinde Sancaktepe’de neler oluyor?.. Aykut Kocaman takımını nasıl hazırlıyor?.. Oyuncular ne durumda?.. Tüm bu soruların cevabına gelin kısaca bakalım;

Haberin Devamı

1- Aykut Kocaman kendinden emin. Bu tip derbilerde fazla söze gerek olmayacağını düşünüyor. Kocaman son konuşmasını maçtan önce yapacak. İlk 11’inde ise sürpriz yok. 4-4-1-1 dizilişi ile sahaya çıkacak. Volkan, Gökhan, Serdar, Yobo, Ziegler- M.Topuz, Cristian, Emre, Stoch-  Alex ve Sow

Kaptan yap bir babalık bize

2- Oyuncular da Sancaktepe’de sürekli birbirlerini motive ediyor. Gençlerbirligi ve Ankaragücü maçları öncesinde hem hocalarının, hem de kendilerinin verdikleri sözler hatırlatılıyor, “Bu maçı kazanıp şampiyon olma isteğimizi gösterelim” diyorlar.
3- Hafta başı yapılan ilk antrenmanda futbolcular ilk toplantılarını yaptılar. Ve bu toplantıda herkes birbirine, “Bu hafta iyi yaşayalım. Herkes kendine, özel hayatına dikkat etsin” uyarısında bulundu.
4- Sancaktepe’de espriler arka arkaya patlıyor özellikle de bilet konusunda. Alex’e giden oyuncular, “Kaptan sende bilet vardır. Yap bir babalık” derken, Alex de locasının tam kapasite dolu olduğunu ve bilet olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Yöneticiler takımla kalacak

5- Derbi galibiyetinin primini 1 milyon dolar olarak vaat eden yöneticiler moral verecek. Bugün ve yarın takımla beraber olacak. Bir-iki yönetici yarın Sancaktepe’de takımla birlikte kalacak. Kahvaltı sonrası da takımla stada gidilecek.
6- Teknik kadro ve oyuncular zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşma öncesi taraftarların statta yapacakları gösterileri ve sürprizleri merakla bekliyorlar. Onların destekleriyle maçı kazanacaklarını söylüyorlar.
7- Takımda tedaviye giden futbolcu yok. İlk kez bir maç öncesi sağlık ekibi rahat Galatasaray derbisi öncesi sakat oyuncunun bulunmaması ve tedaviye giden olmaması artı olarak değerlendiriliyor.

Yazarın Tüm Yazıları