Kocaeli sıkıntılı

Güncelleme Tarihi:

Kocaeli sıkıntılı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 1999 00:00

Haberin Devamı

Yeşil siyahlılarda Ahmet Hassan apandist ameliyatı olurken, Ordu Milli Takım Kampına çağrılan Serdar, Kocaelispor'un önceki akşam yapılan idmanında sakatlandı...

LİGE verilen arada, Kocaelispor'da sakatlık sıkıntısı yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta ülkesi Mısır'a giden Ahmet Hassan, takımının İstanbul'da yaptığı kampta fenalaştı, apandist olduğu belirlenince ameliyat edildi. Acıbadem Hastanesi'nde gerçekleştirilen apandist ameliyatının başarılı geçtiği, yeşil siyahlı futbolcunun iki gün sonra taburcu edileceği, idmanlara ise 10 gün sonra başlayabileceği belirtildi.

HALİL İBRAHİM İYİLEŞTİ

Bu arada Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdüren Kocaelispor'da deprem felaketinde bir çok yakınını kaybettiği için uzun süre izin verilen, Beşiktaş maçı öncesi yapılan antrenmanda omuzundan sakatlanan Halil İbrahim, tamamen iyileşerek çalışmalara katılmaya başladı.

Ahmet Dursun'la takas edilerek Beşiktaş'tan alınan Serdar ise yeşil siyahlıların önceki akşam yaptığı çalışmada sakatlandı. Asker olduğu için Ordu Milli Takım kampına davet edilen Serdar'ın baldırında iç kanama olduğu, iyileşmesi halinde gönderileceği bildirildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!