Kocaali'de deniz kenarına 20 bin metrekarelik tesis

Güncelleme Tarihi:

Kocaalide deniz kenarına 20 bin metrekarelik tesis
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2017 17:53

Kocaali'de deniz kenarına 20 bin metrekarelik tesis

Haberin Devamı

KOCAALİ(Sakarya), (DHA) - SAKARYA Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali'de sahil kenarında 20 bin metrekarelik alana inşa edilen sosyal tesis tamamlanma aşamasına geldi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede Karadeniz sahilinde inşa edilen Kocaali Sosyal Tesisleri çalışmalarını Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar'la birlikte inceleyen Büyükşehir Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu, çalışmaların kısa süre içinde biteceğini belirtti. Karamehmetoğlu yaptığı açıklamada, "20 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ettiğimiz projemizin içerisinde yer alan binanın iç ve dış cephesinde sona yaklaştık. Çevre düzenlemelerinde de epey mesafe kat ettik. Yürüyüş ve koşu alanlarının olduğu bölüm de tamamlanıyor. Havuz kısmımız tamamlandı. Örnek bir park çalışması da tesisimiz de yer alacak. İnşallah kısa süre içerisinde projemizi noktalamış olacağız" dedi.

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, projenin ilçenin turizm standartlarını yükselteceğini belirterek, "Kocaali Sosyal Tesisleri'nde devam eden çalışmaları yerinde inceledik. Çalışmalarda sona yaklaşıldı. İnşallah kısa süre içerisinde tamamlanacak. Büyükşehir Belediyemiz tarafından inşa edilen sosyal tesisler sadece ilçemize değil, bölgeye hitap edecek. İlçemizin turizm göstergelerini üst seviyelere çıkartacak. 7'den 70'e herkesi kapsayacak. Turizm standartlarımız yükselecek. Kaliteli bir işletmecilikle bölgede emsali olmayan sosyal tesisimiz, sadece yaz döneminde değil, her zaman hemşerilerimize hizmet sunacak. İlçemize muhteşem bir değer katacak olan tesis için Büyükşehir Belediyemize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!