Koca bir dağı aştık

Güncelleme Tarihi:

Koca bir dağı aştık
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 1998 00:00

Haberin Devamı

Ligin ikinci yarısında verdikleri mücadeleyi anlatan G.Saray Teknik Direktörü, ‘‘Liderin 9 puan gerisinden gelip, önce averajla, sonra da puan farkıyla başa geçmek kolay değil’’ diye konuşurken, Kayserispor maçı için dikkat çekti.

Heyecan içinde

Her maçta büyük heyecan yaşıyor. Her maçta sırılsıklam oluyor. Dardanelspor maçı sonrasında giydiği mavi gömlek su gibi olmuştu. Doksan dakika sonrasında taraftarlarıyla bir bütün olmuştu... Fatih Terim daha sonra mavi gömleğini çıkartıp, beyaz gömleğini giymiş, bir ‘‘oh’’ çekip kendine gelmişti.

Tatlı bir keyif

Terim, ‘‘Nerelerden gelip nereye gidiyorsun. Liderle 9 puanlık farkı kapatıyorsun, averaj ile öne geçiyorsun. Sonra da puan farkıyla öne geçiyorsun. Bunları yaşamak insanın ömründen neler alıyor biliyor musunuz? Ama sonunda o heyecan tatlı bir zevke dönüşüyor. Zaten dönüşmese yaşamdan keyif alamayız’’ diyor.

Düzlüğe çıkacağız

Kalan üç maçın önemini vurgulayan Terim şunları söylüyor: ‘‘Direksiyonda ben oturuyorum. Bu arabayı düzlüğe ben ve futbolcularım birlikte çıkaracağız. Güçlüklerin şimdilik bir bölümünü yendik. İşi daha kolaylaştırmak için bu direksiyonu iyi kullanıp sonraki yolları hatasız geçmek istiyoruz.’’

Panik yok

‘‘Kayseri düşme potasında. Ali Sami Yen Stadı bizim silahımız. Böyle maçlarda futbolcularımdan, hırs, mücadele isterim. Panik yapmamalılar. Ne istediğini bilen bir G.Saray şart. Yaralı kurt aslana saldırır. Biz her maçın önemini biliyoruz. Bunu bilmeyenler sonunda hüsran oluyor.’’






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!