Koç’un tutkuları

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde dalış yaptı.

Güneş ve İncirli adası yakınlarında dalan Koç, Ayvalık bölgesinin sualtı güzelliklerini keşfetti. Dalış sporuna olan sevgisinin yanı sıra maket uçaklara olan merakıyla da bilinen Koç’un bu tutkusunu koluna dövme olarak taşıdığı da dikkat çekti. Koç’un planör dövmesi, dalış kıyafetlerini giyerken objektiflere yansıdı.

Büyük aşk bitti mi

Geçtiğimiz hafta Bodrum-Türkbükü’ndeydim. Ali Bars da benim gibi Bodrum Princess Otel’de konaklıyordu. Gözlerim Başak Gürsoy’u aradı. Yıllardır süregelen aşklarını bir türlü nikáh masasına götürmeyi başaramayan Ali Bars ve Başak Gürsoy’un tatile birlikte çıktıklarını düşündüm ancak yanılmışım. Uzatmalı aşkı, Ali Bey’e bu tatilinde eşlik etmemişti. Bars, tatilin keyfini yanındaki kız arkadaşıyla çıkardı. Gün boyu iskelede tavla oynayıp denize giren Ali Bey, bir ara denize düşen güneş gözlüğümü almam için yardım teklif etti. Mutluluğu da her halinden okunuyordu.

Kızını bara götürdü

Erol-İnci Aksoy çiftinin kızları Eda, eğlenmeye babasının nezaretinde gitti. Ünlü işadamı Erol Aksoy, önceki akşam kızı Eda’yı Ortaköy’deki Anjelique Bar’a götürdü. Kızına mekánın kapısına kadar eşlik eden Erol Bey, daha sonra onu yalnız bıraktı ve bara girmedi.

Küçük Acar tatilde

Hande-Erdinç Acar çifti, oğulları İsmet’le birlikte tatilde. Erdinç’in ağabeyi Erdal Acar’ın sahibi olduğu White Pearl adlı tekne ile Türkbükü sahillerine demirleyen aile, güneşin ve denizin keyfini çıkarıyor. Hande Acar ise oğlunu bir an olsun yalnız bırakmıyor.

Hayranlarıyla buluştu

"Kıpır Kıpır" şarkısıyla müzik listelerinde üst sıralara tırmanan Özgün, fan kulübünün en aktif 15 üyesi ile bir araya geldi. Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda Özgün, hem hayranlarıyla sohbet etti hem de onlara sürpriz yaparak mini bir konser verdi.

Simaviler Zuma’da

Çiğdem-Haldun Simavi çifti, önceki akşam Ortaköy Zuma’da yemekteydi. Baş başa yenilen akşam yemeğinin ardından erken saatte evlerine dönmek üzere araçlarına binen çift, methini çok duydukları Zuma’yı ancak o gece ziyaret edebilme fırsatı bulduklarını ve mekánı çok beğendiklerini söylediler.

Mor moda

Süreyya Yalçın, tatil sezonunu haftalar önce Türkbükü’ndeki evinde açtı. Yalçın, birbirinden değişik pareo, bikini ve çantalarıyla tüm bakışları üstünde topluyor. Sosyetik güzel, önceki gün de mor renkli çantası ve ona uygun pareosuyla sahilde boy gösterdi.

Prensin tahta çıkışı kutlandı

Monaco Prensi 2. Albert’in tahta çıkışının yıldönümü nedeniyle, önceki akşam Sait Halim Paşa Yalısı’nda bir resepsiyon düzenlendi. Monaco Fahri Konsolosu Tuna Aksoy Köprülü, yaptığı konuşmada Prens 2. Albert’in çevreci kimliğini vurgulayarak, "Çevreci kimliğiyle tanınan Prens Albert, 1993 yılından bu yana BM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmalarda çevre sorunlarına ve küresel ısınmaya ağırlık vermiştir. Hálá çevre sorunlarıyla ilgili yoğun çalışmaları devam ediyor" dedi. Kokteyle, aralarında Avusturya’nın İstanbul Başkonsolosu Joseph Saiger, Rahmi Koç, Semra Özal, Azize Taylan, Güler Yiğit-Halil Değer, Mihrinur-Tezcan Yaramancı, Yüksel Behlil’in de bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Türkbükü’nün en büyük plajı

Beş yıldızlı 34 Beach, Türkbükü’nde açıldı. Ünlülerin tatil beldesi olarak bilinen Göltürkbükü’ndeki 10 bin m2’lik bir alanda yer alan 34 Beach, geçtiğimiz haftalarda Şenay Akay ve Ebru Güzel gibi ünlü mankenlerin katıldığı Sunset mayolarının defilesiyle yaza ’merhaba’ dedi. İstanbul eğlence hayatından tanıdığımız Erkan Kara’nın sahibi olduğu 34 Beach’te Hakan Şükür’ün ortağı olduğu Adana, Yüzevler Kebap, Deniz Akel’in ortağı olduğu Akel balık restoranı, Mado Cafe ve H20 SPA merkezi hizmet veriyor. Cuma günleri ise Arto Cabaret Show sahneye çıkıyor.

Gözlüksüz asla

İtalya’nın İstanbul Başkonsolosu Massimo Rustico, önceki gece SuAda’daydı. Arkadaşlarıyla birlikte eğlenen Rustico, gece boyunca güneş gözlüğünü kafasında taşıdı. Başkonsolos belli ki kırmızı çerçeveli güneş gözlüğünü çok seviyor.
Yazarın Tüm Yazıları