Koç’un fotoğrafları dekor oldu

Hillside Su ve Adam&Eve otellerinin mimarı Eren Talu, son olarak Mersin’deki Radisson Blu Hotel’e imza attı.

Haberin Devamı

Uluslararası otel zinciri Radisson Blu Hotels & Resorts’un en yeni oteli olan Radisson Blu Hotel Mersin, geçtiğimiz hafta sonu hizmete girdi. Beyaz, siyah ve kırmızı renklerin hakim olduğu otelde her kat ve odalar, Mustafa Koç, Lara Sayılgan, Hasan Hüseyin, Merve Hasman, Bennu Gerede ve Cem Talu’nun çektiği dev boyuttaki fotoğraflarla süslü.

Bir yıldız doğuyor

Timur Kunt’un Şahan Gökbakar’ın yeni filmi “Celal ile Ceren”de rol aldığını ilk kez bu sayfada okumuştunuz. Amsterdam’daki Köşebaşı Restoran’ın da sahibi olan işadamının popülaritesi, çıkan haberlerden sonra daha da arttı. Geçtiğimiz gün Naz Elmas’la Bebek’te görüntülenen Kunt, “Şahan çok yakın arkadaşım. Bu filmi eğlenmek için çektik” dedi, Elmas da “Yakında herkes Timur’dan bahsedecek” diye konuştu.

Haberin Devamı

Eski eş yeni patron

İstanbul gecelerinin en eski adreslerinden Etiler Şamdan’ın patronu Mehmet Tuna, eşi Şehnaz Tuna’dan olaylı şekilde boşanmıştı. Ayrılık sürecinde birbirlerine söylemediklerini bırakmayan çift, boşandıktan sonra sürpriz bir karar aldı ve birlikte iş yapmaya başladı. Etiler Şamdan’ın işletmeciliğini üstlenen Şehnaz Tuna ile eski eşi Mehmet Tuna, önceki gün Home Store’da çocukları Mehmet’le yemek yerken görüntülendi.

Victoria’S Secret Meleğiyle beyaz gece

Üst üste dört yıl “Dünyanın en iyi etkinliği” ödülünü kazanan Sensation, geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Ataköy Atletizm Arena’da düzenlendi.
17 bin 500 kişi, beyaz kıyafetlerle katıldıkları partide dünyaca ünlü sekiz DJ’in müzikleriyle eğlendi. One Colony’nin organizasyonuyla Türkiye’de ilk kez düzenlenen etkinlikte Sunnery James de performans sergiledi. James’in eşi, Victoria’s Secret meleği Doutzen Kroes, onu locadan izledi. Partiye katılanlar, Kroes ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Pera’da eğlence başladı

Asmalımescit’in ünlü eğlence mekanı Off Pera, yeni sezona merhaba dedi. Drag queen’lerin şovları ve bando takımının ritmik müzikleri eşliğinde yapılan açılış partisine iş ve sanat dünyasından ünlü isimler katıldı. Gecede eğlence geç saatlere kadar sürdü.

Haberin Devamı

Defile kutlaması

Geçtiğimiz hafta 2013 ilkbahar-yaz koleksiyonunu Antrepo 3’te tanıtan Atıl Kutoğlu, Swissotel’de parti verdi. Kokteyl festivali Mix Mondial kapsamında düzenlenen partiye ünlü modeller Jessica Stam ve Franziska Knuppe’nin yanı sıra Avusturya Prensesi Camilla von Habsburg da katıldı.

Para peşin eğlence garanti

Lil Wayne, Jay Sean, Birdman gibi R&B ve hip-hop müziğin ünlü isimlerine aranjörlük ve prodüktörlük yapan DJ Cash Money, önceki gece Ortaköy’deki Supperclub’da performans sergiledi. Cash Money, hayranlarına müzik ziyafeti çekti...

Yazarın Tüm Yazıları