KOÇ BURCU

Güncelleme Tarihi:

KOÇ BURCU
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 25, 2011 10:17

Bu yıl bir öncekine göre çok daha hareketlisiniz. Söz konusu hareketlilik özellikle Mayıs 2011’e kadar dikkat çekici, 2011’in sonbaharı ve kış ayları daha sakin görünüyor.

Haberin Devamı

Hareketlilik daha çok 10. Ve 9. Astrolojik evlerde oluşuyor demek ki eğitim, mekan değiştirmeler, yolculuklar, inanç ve felsefeler ile yasalar ve de yargı gündemde öncelik taşıyan konular. Yanısıra da meslekler, iş yaşamı, amaçlar ve yönetenler de önemli etkiler alacaklar. 23 Ocak’da Jüpiter Koç Burcu’na geçerek sağlık ve fiziksel güç getirecek yanısıra da cesaret, yeni maceralara atılabilirsiniz. Şimdi Koç Burcu için önemli dönemleri ve uyarıları görelim...

23 OCAK/5 HAZÄ°RAN 2011/JÃœPÄ°TER KOÇ BURCU’NDA...            Â

Gözünüz aydın ama dikkatli olmanız şartıyla. Bu astrolojik oluşum uzun süreli ve geniş etkiler getirecek düzeyde. Normalin üstünde heyecanlı, ateşli, coşkulu ve hevesli olacaksınız. Dikkat edin, gelişmeniz ve atılımlarınız kontrolünüzden çıkabilir. Duygularınıza öncelik tanırken, mantığı unutmayın, ruhunuz özgürlük arayabilir ama bu arayış bir yere kadar olmalı. Bir yere kadar hoşgörülü olmalı ve yanısıra da vericiliğinizi abartmamalısınız. Bu çizginin aşımı sadece madden değil, duygusal olarak da sizi üzebilir ama çizgiyi korursanız hem çok sayılır, aranır ve baştacı edilirsiniz. Olduğunuzdan çok daha pratik olmanız gerekiyor bunu sağlamak için yeterince düşünün, çabuk karar vermeyin hep zaman kazanın, yaratıcı olun bu size ilham verecektir. Düzeni koruyun ama doğru zamanlamaları gzleyin ve o zaman yeni fikirlere doğru açılın. Öte yandan çevrenizde yaratıcı insanlar olmasına önem verin. Kendinize güvenin ama bunu kendinizi beğenmişlikle karıştırmayın. Bu süreçte, başkalarının zor gireceği risklere girmekten hoşlanacaksınız, önceki cümle bu yüzden önemli işte bu size hata yaptırabilir. Söz konusu süreçte daha iyimser, sadık, keyifli, nazik, adil, daha akıllı ve daha sportif olacaksınız. Ve bir uyarı, eğer düşüncesiz davranır ve çevrenize birşeyler kanıtlamak için harcamalar yaparsınız bu tehlikeli olabilir...

ASTRO REÇETE: Aşırı iyimser olmayın, israftan kaçının, kurnazlıktan kaçının, kendinizi gerektiğinde yeterince eleştirin.

15 ÅžUBAT/JÃœPÄ°TER/PLUTO    Â

İş ve madde dünyanıza yönelik yoğun bir etki daha. Burada dikkat etmeniz gereken istek gücünüzdür, bu güç arttıkça çok şeyin üstesinden geleceksiniz.
Sosyal konumunuz, gücünüzü kontrol etmenizi zorlayacak, içgüdülerinizi iyi dinleyin, alışkanlıklarınızı defalarca gözden geçirin ve kendinizi değişime zorlayın. Gerekirse bildiğinizi sınamak veya ne yaptığınızı daha iyi anlamak  için danışmaktan çekinmeyin. Zaman zaman işinizde ilerlemenizin engellendiğini ve kısıtlandığını düşüneceksiniz ama gerçek etki dışardan değil aksine içerden yani sizden kaynaklanıyor.

10 MART/MERKÃœR KOÇ BURCU’NDAÂ

İşte şimdi hızlı kararlar alabilir ve çabuk eyleme geçebilirsiniz, kendinizi ifade etmede arzulusunuz fakat işin inceliklerini gözden kaçırmayın. Sürüncemeli tartışmalardan kaçının. Duygularınız daha keskin ve hassas, bu nedenle daha çabuk sinirlenebilirsiniz.

ASTRO REÇETE: Öfkelendiğinizde, durun ve içinizden ona kadar sayın daha da iyisi olay yerini birkaç dakika terk edin.

12 MART/URANÜS KOÇ BURCU’NDA

Her konuda araştırıcı olun ve yeni alanlara cesaretle adım atın ama tedbiri elden bırakmayın. Bu süreçte kendi çıkarınız için değişiklikleri kabul etmek zorunda kalacak ve kabul edeceksiniz. Gelişmeler adım adım oluşacak.

21 MART GÃœNEÅž BURCUNUZDA...

20 ÅžUBAT-5 MART/JÃœPÄ°TER/MARS

Yine bir 10. Astro ev etkisi ama bu biraz sert bir etki yani dikkat edilmesi gereken bir süreç. Kurallara ve yasalara karşı gelme eğilimleriniz artabilir hatta risklere atılabilirsiniz, acelecisiniz ve zorunlu kararlar gerekecek. Evliler için anlaşmazlık dönemi olabilir, sorunları ertelemeye çalışın. Bütçenizin üstüne çıkan harcamalar yapmamalısınız.

ASTRO REÇETE: Tüm aşırılıklardan kaçının ve herşeyi iki kez düşünün...

14-26 MART/JÃœPÄ°TER/PLUTO

Bir diğer önemli oluşum daha ama süreç kısa. Fanatizm ve maceraperestlik getirebilir. Yine uyarıyorum, harcamalara çok dikkat edin. Bu süreçte başkalarından yararlanmak isteyeceksiniz. Eski bir hatadan dolayı önemli birşeyinizi kaybedebilirsiniz.

ASTRO REÇETE: Bu süreçte hukuki sorunlardan uzak kalın yani mümkünse sonraya erteleleyerek zaman kazanın. Kısacası bu süreçten çıkın.

26 MART-4 NÄ°SAN/MERKÃœR/SATÃœRN

Çekingenlik, güvensizlik ve biraz da sıkıntı dönemi, nedeni zor çalışma şartları olabilir. Hafif bir sağlık bozulması olabilir, özellikle üst bacaklarınıza ve dizlerinize dikkat edin. Bu dönemde başka işler düşünebilir hatta birden fazla işi aynı anda yapmak isteyebilirsiniz ama fazla zorlanmamalısınız.

1 NİSAN’DA MERKÜR RETRO

Merkür’ün bu ters hareketi, sizi cüretkar yapabilir yani sözünüzü sakınmaksızın söyleyebilirsiniz. Alaycısınız ama yanısıra da anlayışınız daha yüksek. Retroda acele kararlardan ve atılganlıktan kaçının, gelişmeler aksayabilir.

3 NİSAN/MARS KOÇ BURCU’NDA

Tam olarak sıkı çalışma dönemi, yoğunluk hoşunuza gidecek. Cesursunuz fakat eleştirilere kapalı ve hassassınız, çabuk incinebilirsiniz. Spor ve fiziksel hareketlilik daha çok hoşunuza gidecek. Enerjiniz yüksek, hatta entellektüel enerjiniz daha güçlü. Yoğun enerji ve acele küçük kazalara neden olabilir.

9-13 NÄ°SAN/MARS/MARS

Maddi ve ruhsal gücünüz dorukta olacak. Eğitimde olanlar için mükemmel bir dönem. Buna karşın arada bir gücünüzün azaldığı hissine kapılabilir ve aşırı yorgunluk hissedebilirsiniz. Politika, spor, felsefe, din, sosyoloji, sanat ve  yayıncılık işlerinde çalışanlar için yararlı bir süreç.

ASTRO REÇETE: Bu kadar yoğun enerji elbette gerginlik getirecektir bu nedenle tartışmalara girmeyin ve kavgalardan uzak durun.

15-28 NÄ°SAN JÃœPÄ°TER/NEPTÃœN

Önemli bir astro etki daha, idealizminiz artacak ve düşüncelerinizi ille de anlatmak, duyurmak isteyeceksiniz. Etik ve sosyal fikirlere daha fazla açıksınız. Teşvik edilmek isteyeceksiniz. Bu arada değişiklik yapmak isteyeceksiniz, yolculuklar gündeme gelebilir. Yine bu süreçte eliniz biraz daha açık ama pek dert etmeyin çünkü fazla zorlanmadan kazanç ve çıkar sağlayabilirsiniz zira hayallerinizin ve beklentilerinizin gerçekleşmeleri için olumlu bir devredesiniz. Daha önce sıkıntı veren bazı olaylar şimdi kendiliğinden çözümlenecekler.

ASTRO REÇETE: İmalı sözler etmeyin ve kırıcı olmayın, tembellikten muhakkak kaçının.

18-28 NÄ°SAN-MERKÃœR/PLUTO

Çok gayret ve çalışma gerektiren bir on gün. Bu yüzden sinirli olabilirsiniz. Kendinizi daha iyi tanımak için çaba gösterin. Yabancı ülkelerde işleri olanlar için özellikle yorucu bir dönem.

21 NİSAN VENÜS KOÇ BURCU’NDA

Haydi bakalım, işte size aşk günleri, dikkat bu ilk on günde çok çabuk aşık olabilirsiniz. İlişkileri hevesle benimseyecek, kabul edeceksiniz. İnandırıcı ve erotiksiniz, çekiciliğiniz yalın, heyecanlı ve ateşlisiniz. Hatta bazen sevginiz veya ilişkiniz zorlayıcı olabilir. Venüs burcunuzdan çıkıncaya kadar çabuk para kazanma eğilimleriniz artabilir ve planlar yapabilirsiniz.

ASTRO REÇETE: Belli bir sınıra kadar olan ilişkillere evet ama kalıcı olmamasına dikkat edin çünkü yanılma oranı daha yüksek görünüyor...

24 NİSAN’DA MERKÜR RETRO’DAN ÇIKIYOR.

26-30 NÄ°SAN-MARS/NEPTÃœN

Olumlu bir beş gün, ruhsal açıdan enerjiniz her zamankinden daha iyi durumda olacak. Algılama gücünüz mükemmel ve yetenekleriniz ön plana çıkacak. Daha önceden planladıklarınızı uygulamak için uygun bir dönem,  düşündüklerinizi yerine getirebilmeniz için iyi bir zamandasınız.

3-16 MAYIS-JÃœPÄ°TER/MERKÃœR

Bu bir 8. Astro ev oluşumu yani biraz dikkat gerekecek. Bu dönemde düşünceleriniz ve davranışlarınız değişebilirler, geçici basitlik, dağınıklık, yüzeysellik ve uyumsuz davranışlar gözlenebilir. Eğer borsa veya spekülasyon gibi konularla uğraşıyorsanız bu süreçte çok dikkat edin hatta vazgeçin çürkü başarı oranınız düşük olacaktır.

ASTRO REÇETE: Bu süreçte evliler şanlı olacaklar çünkü en büyük destek eşlerden gelecek.

4-17 MAYIS-GÃœNEÅž/VENÃœS

Aşk yaşamınız iyi ama dışa dönük heveslerinize hakim olamayacaksınız. Bu süreçte kişilerin dış görünüşüleri sizin iç iç değerlerden daha üstün olacak. Genel ilişkilerinizde uyumsuzluklar gözlenebilir, kendinizi tam olarak ifade edemeyebilirsiniz. Buna karşın daha becerikli ve araştırıcısınız. Bu dönemde kolay affedebilir ama asla unutmazsınız.

ASTRO REÇETE: Abur cubur yeme alışkanlıklarınıza dur deyin ve gereksiz masraflardan kaçının.

15 MAYIS-MARS/MERKÃœR/JÃœPÄ°TER

Üç günlük ilginç bir astro kavuşum. Bu üçleme yoğun bir enerji getirecektir. Zekanız daha doğallaşacak yani kaynakları çok daha iyi göreceksiniz. Birden çok şeyi aynı anda yapabilme yeteneğiniz dikkat çekecek. Böylesine yoğun bir enerji elektrikli aletlerin kullanımında risk getirebilir, çok dikkat edin. Daha kapalı olacak ve gizlice hareket etmeyi seveceksiniz ve dedikodulardan nefret edeceksiniz. Tüm aşırı heves ve isteklerden kaçının, cinsel enerjiniz tutkuya dönüşebilir. Aceleciliğiniz ön planda, olayları değerlendirirken abartma eğilimindesiniz. Bazı kimselerden acımasız eleştiriler alabilirsiniz. Bunlara karşın ruhsal enerjiniz güçlü, planlarınızı gerçekleştirebilicek enerjiye sahipsiniz. İyi kararlar alabildiğiniz için iş bitiricisiniz ve saygınlık göreceksiniz.

Evliler için iyi bir ortam. Bir önceki sert etkiyi hafifletecek olumlu bir yan etki, size buradan gelecek. Böylece, daha ılımlı ve barışçı olmayı düşünebileceksiniz. Önemli bir uyarı, seksüel güdülerinizde artış olacak, bu enerjiyi olumlu olarak her alanda kullanabilirsiniz.

ASTRO REÇETE: Kendinize hakim olun, olayların kolay yönlerine kaçmayın,
başarısız veya sıkıntılı bir yolculuk yapabilirsiniz mümkünse erteleyin.

15 HAZÄ°RAN-URANÃœS/PLUTO

Dikkat çekici bir oluşum özellikle yakın çevrenizdeki kişileri ilgilendiriyor. Bazıları hakkında evet ya da hayır gibi kararlar vermeye zorlanabilirsiniz. Çalışma ortamınızda gereken bireysel özgürlüğünüzü sağlayın. Sizin için ideal olan kendiniz için çalıştığınızı unutmamanızdır.

11 TEMMUZ-11 ARALIK ARASINDA URANÃœS RETRO

15 TEMMUZ-URANÃœS/MC

Kendinizi kabul ettirme güçlüğü çekebilirsiniz ama yerinde ve zamanında  değişiklik yapma arzunuz size bu konuda başarı getirecektir. Bu süreçte meslek değişimi görülebilir ama ilerlemeniz hızlı olacaktır hatta çevre değişimi olasıdır. Yıl sonuna kadar olmadık duygusal açılımlar olabilir ama bu aşklar ani bitebilir. Bazı kadın Koçlara göre hamile kalmak için zor bir dönem.

15 AÄžUSTOS-URANÃœS/MARS

 Maddi ağırlıklı konularda özellikle de gayrimenkul anlaşmazlıklarında huzursuzluk ön planda, katı ve inatçı davranabilirsiniz, agresif ve sabırsızlık gözlenebilir. Bu üç günde kaza tehlikesi veya makinelardan gelen zararlar olabilir,  yaralanma veya ameliyat tehlikesi atlatabilirsiniz. Yine bu süreçte evinizden uzak kalabilirsiniz.
ASTRO REÇETE: Anne ilişkilerinize önem ve öncelik verin.

15 AÄžUSTOS-URANÃœS/PLUTO

Aynı konumda yine tekrar bir etki. Bazıları hakkında evet ya da hayır gibi kararlar vermeye zorlanabilirsiniz. Çalışma ortamınızda gereken bireysel özgürlüğünüzü sağlayın. Demiştim ya, sizin için ideal olan kendiniz için çalıştığınızı unutmamanızdır.

15 EYLÃœL-URANÃœS/VENÃœS

Özellikle mental bir astro oluşum. Aşkta inatçı olabilirsiniz, genelde tuhaf şeylere eğilimli olacaksınız, fazlasıyla duygularınıza kapılacaksınız, çok hassassınız, yanılmalara açıksınız, sinirlilik yüzünden antipatik görünebilirsiniz.

Hareketleriniz başka insanlara garip ve anlaşılmaz gelebilir fakat bunlar kısa sürecektir.

ASTRO REÇETE: Duygularınıza gem vurun ve yakınlarınıza yönelmeyin.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!