Koç’a anlamlı hediye

Dünyanın lider sigorta şirketlerinden Allianz, Türkiye’de 20 yılı aşkın süredir Koç Allianz çatısı altında sürdürdüğü faaliyetlerine artık sadece ‘Alianz’ olarak devam edecek.

Bu marka değişimi, önceki gece yapılan bir davetle kamuoyuna duyuruldu. Ev sahipliğini Allianz SE Avrupa 1. Başkanı Enrico Cucchiani ve Allianz Türkiye CEO’su George D. Sartorel’in yaptığı davete, Allianz Uluslararası Danışma Kurulu üyeliğini devam ettiren Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Rahmi Koç da katıldı. Sunuculuğunu Jülide Ateş’in yaptığı gecede, Enrico Cucchiani, Rahmi Koç’a Allianz’a desteğini sürdürdüğü için teşekkür etti ve kendisine Allianz şirketinin ilk poliçesini hediye etti.
Dünyanın en ünlü seslerinden Natalie Cole’un canlı performansıyla yer aldığı davete katılanlar arasında Azize Taylan, Bülent-Vera Bulgurlu, Meral-Vural Gökçaylı, Zeynep Çarmıklı, Zuhal-Ceylan Pirinççioğlu, Fulya Cinisli, Sema Cıngıllıoğlu, Elif Dağdeviren, Deniz Adanalı, Celal-Şebnem Çapa, Ece Sükan, Kemal-Feryal Gülman, Eda Taşpınar, İzzet-Roksi Garih, Zeynep Dereli, Baran Süzer gibi iş ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri de vardı.

3. yıl kutlaması
Bebek’te bar ve restoran olarak hizmet veren Lulu’s, üçüncü kuruluş yıldönümünü bu gece kutlayacak. Lulu’s’un patronu Aslı Saçar, “Üçüncü yılımızı kutlamak için tüm dostlarımızın buluşacağı bir davet veriyoruz. Ünlü DJ Suat Ateşdağlı’nın müzik yapacağı bu geceye tüm sevenlerimizi bekliyoruz” diyor.

Önce o vardı
Türkiye’nin en önemli müzik adamlarından İzzet Öz, yıllardır sakladığı arşivini müzikseverler için açıyor. Öz, yarın gece Beyoğlu’ndaki The Hall’da düzenlenecek “Önce İzzet Öz Vardı” adlı partiyle konuklarını müziğin yakın tarihinde yolculuğa çıkaracak. Gecede DJ’lik yapacak olan İzzet Öz, müzik hayatına başladığı 60’lı yıllardan günümüze uzanan süreçte, radyo ve televizyonda sunduğu sevilen parçalardan oluşan özel bir repertuvar hazırladı. Öz’ün arşivinde sanatçıların bile sadece bir kez izlediği ve pek çoğu televizyonda bir kez yayınlanan klipler de bulunuyor. Unutulmaz şarkılarla unutulmaz dakikalar yaşatacağını söyleyen Öz’ün performansı saat 22.00’de başlayacak.

Kadınlar için harekete geçtiler
Hello dergisi, ilaç firması Bayer Schering Pharma ve Türkiye Jinekoloji Derneği tarafından, kadın sağlığı konusunda daha bilinçli bir toplum yaratmak amacıyla başlatılan “Sağlıklı Toplum İçin Sağlıklı Kadınlar” adlı kampanya, önceki gün Sofa Otel’de gerçekleştirilen toplantı ile tanıtıldı. Begüm Şen, Gülşah Alkoçlar, Reyhan Gülman, Özlem Süer, Monik İpekel ve Ceyda Düvenci’nin gönüllü olarak destek verdiği kampanyanın tanıtım toplantısında, Bayer Türk Genel Müdürü Dr. Sebastian Guth, Bayer Schering Pharma Kadın Sağlığı Bölümü İş Birim Yöneticisi Dr. Elçin Yıldıran Mizrahi, Doğan Burda Dergi Grubu CEO’su Mehmet Y. Yılmaz ve Hello Yayın Direktörü Melda Narmanlı Çimen de hazır bulundu.
Toplantıda bir konuşma yapan Doğan Burda Dergi Grubu CEO’su Mehmet Y. Yılmaz, dini ve sosyal taassup nedeniyle toplumun birçok kesiminde kadınların cinsel sağlık sorunlarının gözardı edildiğini, bu nedenle kadın sağlığı konusuna katkı sağlayacak bu kampanyayı çok önemsediklerini söyledi. Bayer Türk Genel Müdürü Sebastian Guth ise Türkiye’de toplumun kadın sağlığı hakkındaki farkındalığını ve bilgi düzeyini artırmak gerektiğini vurguladı. Kampanya, 17 Şubat’ta Küçükçekmece’de yapılacak halk toplantısı ve ücretsiz kadın sağlığı muayenesi ile başlayacak.
Yazarın Tüm Yazıları