Klopp'tan yaylım ateşi

Güncelleme Tarihi:

Klopptan yaylım ateşi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2016 10:37

West Ham United maçında yediği goller sebebiyle eski futbolcu Gary Neville tarafından eleştirilen Loris Karius'a Jugen Klopp sahip çıktı.

Haberin Devamı

Liverpool West Ham United maçında 2-2 berabere kalarak sahasında çok önemli iki puanı bıraktı. Merseyside ekibi karşılaşmanın başında Lallana ile öne geçmesine rağmen Dimitri Payet ve Michail Antonio'nun golleriyle geriye düştü ve Origi ile beraberliği yakaladı.

Payet'in attığı serbest vuruş golünde yaptığı hata sebebiyle sert eleştiri alan Liverpool'un Alman kalecisi Loris Karius karşısınca en acımasız yorumlardan birini yapan Gary Neville, Jurgen Klopp'un hiddetinden kaçamadı.

''Neden televizyonlarda oyuncular hakkında konuşmasına izin veriyoruz?''
Middlesbrough deplasmanı öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Alman teknik adam, ''Neville oyuncuları değerlendirme konusunda zorlandığını menajerken gösterdi. Öyleyse neden onun televizyonlarda oyuncular hakkında konuşmasına izin veriyoruz?'' dedi ve eleştirisine devam etti.

Haberin Devamı

''Eğer bana bir şeyler söylemek istiyorsa Twitter ona yardımcı olamaz''
''Şimdi uzman olan eski futbolcuların büyük çoğunluğu eleştirildikleri zaman neler hissettiklerini unutuyor. Özellikle de Neville kardeşler. Bir tanesi menajerdi, fazla eleştirinin asla yardımcı olmayacağını bilmesi gerekiyor. Bu arada ona Twitter'da olmadığımı söyleyebilirsiniz, eğer bana bir şeyler söylemek istiyorsa Twitter ona yardımcı olamaz.''

Manchester United'ın sağ bekinde uzun yıllar oynayan Gary Neville, Valencia'daki kısa teknik direktörlük macerasında başarısız oldu ve televizyon yorumculuğuna geri döndü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!