Kızkalesi'nde finalistler belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Kızkalesinde finalistler belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2018 16:18

Kızkalesi'nde finalistler belli oldu

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN'de Erdemli Belediyesi ve Mersin Sinema Derneği'nce (MERSİNEMA) düzenlenen Kızkalesi Film Festivali'nde jüri karşısına geçmeye hak kazanan filmler belirlendi.
15 Eylül'de tarihi Kızkalesi'nde yapılacak ve toplam 40 bin TL para ödülünün dağıtılacağı yarışmada; '12 Saat, Naftalin, Ah Bir Ataş Ver, Bir İş Görüşmesi Hikayesi, Sirayet, Toprak, Miğfer, Hikayeci, İki Parça, Uzaktaki Yakınlar, Çalıkuşu, Savrun, Ömürlük Göç, Kurbağa Avcıları, Hayat Nöbeti, Süheyla, Dumandan Hikayeler, Kostüm Oyunu, Saksak: Bir Tütün Belgeseli, Menderes Kıyısında, Kırmızı Başlıklı Kız, Metanoia, Martı 01, Mavi ile Kırmızı, Bakış, Tablo, Kes-me, Cehman, Rüyamda Ölü Gördüm ve Timşel' isimli eserler birincilik için yarışacak.
Erdemli'yi sanat şehri yapma konusunda kararlı olduklarını belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "3 gün sürecek dolu dolu bir festival hazırlıyoruz. Sinema dünyasından çok sayıda konuğu ağırlayacağız. Farklı kategorilerde 55 filmi Erdemli halkı ve izleyicilerimizle buluşturacağız" dedi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!