Kızımın hayatı karışamam

Tansa, Yosun ve Derin Mermerci’nin annesi Ender Mermerci, geçtiğimiz gün Hollandalı sevgilisi Herman Van Alkamade ile Boğaz’da tekne turu yaptı.

Haberin Devamı

Anadolu yakasındaki evinden Bebek’e trafiğe takılmadan gelen Mermerci, sevgilisiyle güzel havanın keyfini çıkardı. Ender Hanım, kızı Derin Mermerci’nin Cem Uzan’dan ayrıldıktan sonra eski sevgilisi Tolga Egemen’le görüntülenmesi hakkındaki sorular üzerine “Kendi hayatını yaşıyor” dedi. Egemen’in kızının eski arkadaşı olduğunu söyleyen Mermerci, “Aralarında ne olur bilmem ama Derin’in bana da bir şey anlattığı yok” diye konuştu.

Şık günler

Sarar Stil Günleri’nin ikinci etkinliği, Nişantaşı Rumeli Caddesi’ndeki Sarar mağazasında yapıldı. Sarar Kadın Yönetim Kurulu Başkanı Gözde Sarar’ın ev sahipliği yaptığı etkinliğe katılan moda editörü Hakan Öztürk, kadınlara şıklık tüyoları verdi.

Şarkılarla anılacak

Sakıp Sabancı, sekizinci ölüm yıldönümünde sevdiği şarkılarla anılıyor. Bugün sabah saatlerinde Zincirlikuyu Mezarlığı’nda başlayacak anma töreni, akşam Sabancı Center’da Ahmet Özhan’ın seslendireceği şarkılarla devam edecek.

Haberin Devamı

İkinci mağaza sergiyle açıldı

2008’den bu yana Vak-ko’nun bünyesinde bulunan Christofle, İstinye Park’tan sonra ikinci mağazasını Nişanta-şı’nda açtı. Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ve Ronit Gülcan’ın ev sahipliği yaptığı açılışa Christofle Yönetim Kurulu Başkanı Thierry Oriez de katıldı. Açılış için Fransa’dan  getirtilen ve nisan ayı boyunca mağazada sergilenecek eserler, büyük beğeni gördü.

Almanlar’a stil tüyoları

Dilek Hanif, Almanya’nın en prestijli kadın dergilerinden Madame’ın sayfalarına konuk oldu. Dergi, nisan sayısında yer verdiği röportajı “Doğu, batıyla buluştuğunda” başlığıyla yayınladı. Derginin editörlerinden Eva Müller’i Bebek’teki evinde ağırlayan Hanif, altı sayfalık röportajında stil tüyoları da verdi.

Babalarının izindeler

İstanbul gece hayatının patronları Mehmet Tuna ile Celal Çapa’nın çocukları da baba mesleğine gönül verdi. Celal Çapa’nın oğlu Emre Çapa, Akaretler W Otel’deki Minyon Restoran’ı işletiyor, kardeşi Ceylan Çapa da burada “Beverly Hills” adıyla çarşamba partileri düzenliyor. Etiler Şamdan’ın patronu Mehmet Tuna’nın kızı Melda Tuna da artık kendi kanatlarıyla uçuyor. Bir süre Şamdan’da çalışan Tuna, “Rouge Night” adlı partiler düzenlemeye başladı, ilk partisini de Sapphire’deki Simple Bar’da verdi. Tuna ayrıca, Kıbrıs’taki Kaya Artemis Oteli’nin de yiyecek içecek koordinatörlüğünü üstlendi...

Yazarın Tüm Yazıları