Kızılören'de açılış ve temel atma

Güncelleme Tarihi:

Kızılörende açılış ve temel atma
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2018 16:44

Kızılören'de açılış ve temel atma

Haberin Devamı

 

Ahmet DAĞLI/KIZILÖREN, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Kızılören ilçesinde toplu açılış ve temel atma töreni gerçekleştirildi.

Kızılören'de kaymakamlık ve belediye tarafından toplu açılış ve temel atma töreni yapıldı. Programa Vali Mustafa Tutulmaz, milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Mehmet Taytak, Kaymakam Adem Can, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Belediye Başkanı Ali Erol, il müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Kızılören Belediyesi'nin enerji ihtiyacını karşılayacak Güneş Enerji Santrali, spor aletlerinin bulunduğu 20 kişilik spor salonu, Kızılören ilçe merkezini Ankara- Antalya karayoluna bağlayan 3 kilometrelik yola asfalt yapımı ve yol kenarına yapılan bisiklet yolu, halı saha, çok amaçlı salon ve köy fırınının açılışının yapıldığı programda, Gövez mevkisindeki doğal su kaynağına 9 kilometrelik kapalı içme suyu isale hattı yapımı için temel atma töreni yapılarak Tarihi Ulu Cami bahçesinde bulunan köy konağı Millet Kıraathanesi'ne dönüştürüldü.

Vali Mustafa Tutulmaz, "Güzel bir hizmete hep birlikte şahitlik ediyoruz. Gerçekten Türkiye'nin küçük ilçelerinden birinde aynı zamanda ilimizin de en küçük ilçesindeyiz. Ancak yapılan hizmetlere baktığımızda büyük ilçelerde yapılan hizmetlerdir. Öncelikle bu hizmetleri yapan belediye başkanımızı, kaymakamımızı burada bunlara vesile olan başta Sayın Bakanımız, bütün milletvekillerimiz, İl Genel Meclisi başkan ve üyelerimize ve emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür etmek isterim" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!